親子旅遊

跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

如題!謝謝!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:芭提雅有咩酒店適合小朋友住同埋玩?

Centara Grand Mirage Beach Resort

男爵府

引用:Centara+Grand+Mirage+Beach+Resort +

原帖由 sharon26788 於 15-03-03 發表
Centara Grand Mirage Beach Resort
係咪裡面可以已經好多嘢玩?Thx !!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有大小泳池,漂流,兒童水上樂園,兩條長滑梯,雖然行出去已經係沙灘,但泳池內都有個細人工沙灘,設施小朋友已經夠玩

複式洋房

回覆:tobbywong 的帖子

呢間酒店....正!!!!!

男爵府

Centara Mirage...無得輸....我住過3次

男爵府

請問大約幾錢一晚?

男爵府

多謝大家意見
呢間酒店附近仲有咩好玩或好食呢?
Thx !

男爵府

引用:Centara Grand Mirage Beach Resort

原帖由 sharon26788 於 15-03-03 發表
呢間正呀,我今年暑假都會住

男爵府

2個BB的媽媽 發表於 15-3-3 15:01
請問大約幾錢一晚?
平日成日做promo, 住兩晚, 送第3晚住3晚既話, 平均$900包早餐

男爵府

tobbywong 發表於 15-3-3 15:37
多謝大家意見
呢間酒店附近仲有咩好玩或好食呢?
Thx !
其實間酒店唔係喺beach road果邊, 要行出街口先有爽條坐(行around 10mins), 如果唔係就要包爽條or的士出去
酒店門口夜晚會有pancake檔, 串燒, 生果檔同便利店
附近都有d local餐廳

大宅

請問各位jm, 怎樣book呢間酒店平d? 上佢官網初步算要19xx/晚

男爵府

引用:Quote:tobbywong+發表於+15-3-3+15:37+多謝

原帖由 yencheung1981 於 15-03-03 發表
其實間酒店唔係喺beach road果邊, 要行出街口先有爽條坐(行around 10mins), 如果唔係就要包爽條or的士出去
...
唔錯噃,仲有宵夜食

大宅

回覆:Ming11 的帖子

我去suntravel order

男爵府

引用:Quote:tobbywong 發表於 15-3-3 15:37 多謝

原帖由 yencheung1981 於 15-03-03 發表
...
串燒正。上次去咁多日都會幫襯位男人串燒檔

伯爵府

how long and how much to city area (e.g. mall for shopping, spa and message, etc.)?

男爵府

Ming11 發表於 15-3-3 16:38
請問各位jm, 怎樣book呢間酒店平d? 上佢官網初步算要19xx/晚
我搵開agent訂, 你要info既話話我知

男爵府

zxzx 發表於 15-3-3 22:13
how long and how much to city area (e.g. mall for shopping, spa and message, etc.)?
做SPA酒店自己本身都有, 我都試過, 都幾得...趁c6同個女係泳池大戰我就去做SPA如果打的去返beach road/Cental Festival, 其實10分鐘左右

大宅

yencheung1981 發表於 15-3-4 09:20
做SPA酒店自己本身都有, 我都試過, 都幾得...趁c6同個女係泳池大戰我就去做SPA如果打的去返beach r ...
請問係酒店做spa係點? 幾錢?
beach road / Cental Festival 係咪中心區? 可行街購物飲食? 係酒店搭的士去方便嗎?

男爵府

RalphYuki 發表於 15-3-4 09:44
請問係酒店做spa係點? 幾錢?
beach road / Cental Festival 係咪中心區? 可行街購物飲食? 係酒店搭的士去方 ...
你可以send email去酒店問, 跟住佢會E返個price list俾你我上次做左個2小時香花磨沙, 有early bird offer, 2hrs around HK$500

Central Festival 係大型shopping mall, 咩都有, 酒店打的過去好方便

首頁
12345...14

尾頁

跳至