親子旅遊

跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

miu~miu 發表於 15-3-9 16:45
唔好意思, 我重想問下, 有小朋友, 如果連續係喱間酒店住三四晚, 會唔會太多? 太悶? 附近有無食野架店舖? ...
我每次都住3晚架, 如果有得揀, 住一個星期都唔悶呀其實pattaya好細, 就算出返beach road都係10分鐘車程, 好方便

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yencheung1981 發表於 15-3-10 09:26
我每次都住3晚架, 如果有得揀, 住一個星期都唔悶呀其實pattaya好細, 就算出返beach road都係10分鐘 ...

唔該曬, 咁就一於喱間啦
[img=500,400][/img]

複式洋房

回覆:芭提雅有咩酒店適合小朋友住同埋玩

我都想要agent資料,唔該晒!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

yencheung1981 發表於 15-3-10 09:26
我每次都住3晚架, 如果有得揀, 住一個星期都唔悶呀其實pattaya好細, 就算出返beach road都係10分鐘 ...

唔好意思, 我想問下你住3 晚, 咁 3日都玩酒店設施? 定附近有D 其他野玩和食?

[img=500,400][/img]

大宅

請問 Centara Grand Mirage Beach Resort 的 family room已包2位大人的 buffet breakfast, 咁小童幾歲要收錢呢?? 酒店收幾錢一位? Thanks...

別墅

唔該,我都想要 agent 資料,可以 PM 我嗎,thank you !

大宅

可以pm agent資料俾我嗎?
thanks

大宅

想問下呢間有冇3人房,因我個仔都15歲,已經要比成人錢,有3人房就會好好多。

大宅

可以pm agent聯絡方法嗎?

男爵府

睛靈勳章

引用:有大小泳池,漂流,兒童水上樂園,兩條長滑

原帖由 sharon26788 於 15-03-03 發表
有大小泳池,漂流,兒童水上樂園,兩條長滑梯,雖然行出去已經係沙灘,但泳池內都有個細人工沙灘,設施小朋 ...
謝謝,經你們提議,選定這間。那邊治安怎樣?是否搭飛機到曼谷定芭提亞?酒店餐廳質素好嗎?先謝謝你!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:rhung 的帖子

飛曼谷,我淨係酒店食早餐,都ok,其他都係搭篤篤出去食,好方便,一行出酒店已有篤篤。

複式洋房

回覆 sharon26788 的帖子

請問由酒店坐篤篤去市中心約幾多錢?驚俾人開天殺價?回程篤篤是否同價?
另外分享下:我上官網訂酒店(early bird 早30天)連早餐比各大網站更平!但講明不能退款!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:ginogino 的帖子

一般都係收200,上次係炳嫂返酒店,炳嫂幫我地叫車收150咋

複式洋房

Thanks, Sharon
唔知有無人好似我咁book 5日4夜都係呢間?

男爵府

引用:回覆 sharon26788 的帖子請問由酒店坐篤篤

原帖由 ginogino 於 15-03-16 發表
回覆 sharon26788 的帖子

請問由酒店坐篤篤去市中心約幾多錢?驚俾人開天殺價?回程篤篤是否同價?
如果人少唔洗係酒店門口包2排車出市中心, 開價一般b200, 講價都未必啋你。 我次次都係行8分鐘左右出番大街, 見是旦一架2排車有客又有位我就上車, b10/人咋,就算由市中心番酒店都係咁搭。

別墅

可以pm agent聯絡方法嗎?

Thanks !

大宅

請問間酒店D嘢食ok 嗎? 上次去過Phuket 果間Centara ,D嘢超難食呀,有D陰影呀

男爵府

RalphYuki 發表於 15-3-11 17:40
請問 Centara Grand Mirage Beach Resort 的 family room已包2位大人的 buffet breakfast, 咁小童幾歲要收 ...
如果係family room, 應該會包4人早餐架wor我朋友新年岩岩住完佢果隻Premier Family room, 包哂2大2小早餐

男爵府

littlewo 發表於 15-3-16 14:55
請問間酒店D嘢食ok 嗎? 上次去過Phuket 果間Centara ,D嘢超難食呀,有D陰影呀
早餐不過不失, 有兩邊, 都夠野食我試過lunch睇menu叫野食, 又試過pool side order 野食, room service又試過, 都okay ar

大宅

yencheung1981 發表於 15-3-17 09:32
如果係family room, 應該會包4人早餐架wor我朋友新年岩岩住完佢果隻Premier Family room, 包哂2大2小早餐
...
我隻係 deluxe family ocean facing room, 係咪包埋細路早餐呢.....

首頁
12345...14

尾頁

跳至