親子旅遊

跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

回覆:emilylamlw 的帖子

重申:我地只是包車,其他自理,而樓主系local tour全包,所以不能準確衡量誰真正平.
我地每天10:00出發,食埋晚飯返酒店,就當一天,自己話去邊,司機就車我地去,好多時候幫我地買飛,食是我們話想試下地道平靚正美食,她就提議,環境與質量我地都好满意,D爸爸仲有飲下酒,有時飲大左又夜左返酒店,她都無詐型的!反而系我地吾好意思!

男爵府

回覆 leungsyhk 的帖子

可以俾D資料我嗎?thx!!

子爵府

引用:想問下有無JM 喺首爾試過包車 或者 join Da

原帖由 EMILYCHAN825 於 15-03-04 發表
想問下有無JM 喺首爾試過包車 或者 join Day Tour? 有無資料可提供,thanks.

我想去南怡島,小法國村:waha ...
我住個間酒店有呢d tour,香港人主理 ,叫 AP seoul guesthouse,
唔入住都可以參加tour,你去fb搵下佢地丫

大宅

回覆:芷柔 的帖子

thanks

大宅

回覆 jacky123 的帖子

有興趣要包車司機電話, 麻煩pm我, thx

男爵府

引用:行程我自己一早安排好,通過wechat俾左佢,他

原帖由 jacky123 於 15-03-09 發表
行程我自己一早安排好,通過wechat俾左佢,他說無所謂,到時随我地自己要求,可随時調動.因為原本初三我地去南 ...
我4月七人去,可否Pm包車資料給我
請問係用咩語言溝通
謝謝

男爵府

引用:啱啱新年join咗個one+day+tour去小法國,+南

原帖由 leungsyhk 於 15-03-04 發表
啱啱新年join咗個one day tour去小法國, 南怡島, 午餐食春村炒雞, 之後江村rail bike, 導遊香港人, 明洞上 ...
可否pm資料比我,謝謝

別墅

回覆:jacky123 的帖子

可否pm我contact, 我地一家唸住5月去,而家book會唔會遲呢~

別墅

可以pm資料嗎? thanks

大宅

引用:這是我一個朋友介紹的,半年前已訂他的車,是

原帖由 jacky123 於 15-03-06 發表
這是我一個朋友介紹的,半年前已訂他的車,是明星坐的那種保姆車,嘻嘻,我們只付包車錢,每天他幫我們買好豆漿, ...
Can u pls pm me the contact info, thanks

大宅

引用:Quote:原帖由 EMILYCHAN825 於 15-03-04 發

原帖由 芷柔 於 15-03-11 發表
我住個間酒店有呢d tour,香港人主理 ,叫 AP seoul guesthouse,
唔入住都可以參加tour,你去fb搵下佢地丫
請問AP好住嗎?方唔方便?

複式洋房

已發PM給你要司機資料, 另外想問用英語溝通? 同埋我地一行10人多小朋友, 唔知有無得包車?
先謝!

大宅

引用:cny我地一行9人去了7天韓國,都系包車,計落

cny我地一行9人去了7天韓國,都系包車,計落無你地9萬1人甘貴,我們20萬一天包車8小時,有興趣pm我,利申:純粹分 ...
可以pm我包車資料嗎?講廣東話嗎?Many thanks!

子爵府

引用:Quote:原帖由 芷柔 於 15-03-11 發表我住個

原帖由 Dull_lau 於 15-03-12 發表
請問AP好住嗎?方唔方便?
我未住呀,21號先入住,我見好多人都話方便而且舒服呀,最重要係香港人主理,雖然我入住一晚,但係我行程上有問題佢都不停解答我,超好人。

子爵府

jacky123 發表於 15-3-6 12:48
這是我一個朋友介紹的,半年前已訂他的車,是明星坐的那種保姆車,嘻嘻,我們只付包車錢,每天他幫我們買好豆漿, ...
Can you please pm me. Many thanks.

公爵府

回覆:韓國包車 and Day Tour

Day tour http://www.hehaseoul.com/

上年暑假用過,經民宿訂再平少少。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

Hi Jacky123, 我都想要 司機資料,請mail 比我嗎

大宅

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

可以pm我包車資料嗎?暑假會帶小朋友去.

男爵府

回覆:jacky123 的帖子

我4月初15人去,可否Pm包車資料給我,thx.

別墅

引用:cny我地一行9人去了7天韓國,都系包車,計落

cny我地一行9人去了7天韓國,都系包車,計落無你地9萬1人甘貴,我們20萬一天包車8小時,有興趣pm我,利申:純粹分 ...
Hi~我們4月初出發呀,連4小朋友+1位老人家共11人呀,如果可以包車就無咁辛苦了,可以比資料我嗎?唔該曬呀!

首頁
23456...9

尾頁

跳至