興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

US$199, 比預期中抵,不過最衰得3先有。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 anitali817 於 08-6-10 23:50 發表

Very nice.....

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

知唔知什麼時候香港有得買呀?!?!?!?

男爵府

之前果部都 US$399, 好彩無入貨!
仲有白色添呀!
原文章由 anitali817 於 08-6-10 23:50 發表

子爵府

我都睇中.... 要轉去3勒

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 DebuPegg 於 08-6-11 15:40 發表
我都睇中.... 要轉去3勒

我都想買,好似係 11/7/08 全球同部發售,不過得 3 獨家嘅,我就吾駛唸啦,因我一定吾會轉台,如果佢有剩機買就好啦

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

垃圾3有?唔知幾錢呢?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 abbytang 於 08-6-11 16:47 發表

我都想買,好似係 11/7/08 全球同部發售,不過得 3 獨家嘅,我就吾駛唸啦,因我一定吾會轉台,如果佢有剩機買就好啦

According to the news, "3" is not the exclusive but has the priority to sell 3G iPhone only....

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好似話無剩機賣, 要上"3"台出貴plan....."3"要下月先出plan, 到時先知係點.

至於Apple Store, 好似有剩機賣, 但唔知有無鎖機.....一切一切下個月就有分曉!!

複式洋房

係呀,我用緊Smartone,今日收到call,叫我簽15個月,平$40一個月。因我都諗緊轉唔轉3,聽講3真係幾垃圾,都係慢慢諗下先。

大宅

3 is not that bad. Quite good wo.
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

水晶宮

原文章由 YuYuMother 於 08-6-11 20:48 發表
好似話無剩機賣, 要上"3"台出貴plan....."3"要下月先出plan, 到時先知係點.

至於Apple Store, 好似有剩機賣, 但唔知有無鎖機.....一切一切下個月就有分曉!! ...

Yes, hope we can buy the 3G iPhone only at Apple store

男爵府

7月11日出呀..我都想出呀..等左好耐呀
但聽講月費都幾貴

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 大肥肥 於 08-6-12 12:50 發表
7月11日出呀..我都想出呀..等左好耐呀
但聽講月費都幾貴

今日聽啲人講又有新消息

1) "3" 只係第一個月獨家,之後其他公司都會有 ?
2) 佢好似冇 3g 視像,有人話佢冇咗前面個 cam 点視像,佢標榜係用 3g 嚟上網, 個 speed 比 2g 機快

真係等待求證

其實我已經係訂咗 htc 部 touch diamond 架啦,見佢出我都等多一個月先,但如果佢冇得做 video call 咁我又要唸唸啦

[ 本文章最後由 abbytang 於 08-6-13 01:42 編輯 ]

大宅

原文章由 Carmen2004 於 08-6-11 23:21 發表
3 is not that bad. Quite good wo.

我都覺得佢唔係咁差咋喎.....因為我屋企行近d 去海邊呢, "123"都會變左做漫遊, 但係佢就唔會....

複式洋房

I've been using 3 for several years and it's not that bad, ok la!

For your info, I called 3 and they have put down my name. They said that they will email / call me later to inform me the plan details. Existing 3 customers will have priority to order iphone.

首頁

尾頁

跳至