夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

BK Milk勳章

方力申話, 當感覺到大家距離開始遠, 就要做番D嘢去維繫番, 好啱~ 唔到去到最壞, 補救已遲

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

同意

男爵府

遠近點定?
你覺遠, 對方唔覺就冇得搞

子爵府

回覆:siujanjan 的帖子

我同另一半都會咁樣做

子爵府

引用:遠近點定?你覺遠,+對方唔覺就冇得搞

原帖由 AllyChan 於 15-03-05 發表
遠近點定?
你覺遠, 對方唔覺就冇得搞
所以就要溝通,同對方講自己感受

男爵府

所以定期去旅行好重要…

大宅

回覆:蜜月到訪 方力申 Stephy

💑💑💑💑

大宅

回覆 hello_kristy 的帖子

我同ex c6都成日keep住去旅行,大家都玩得開心,人人都覺得我地都算感情幾好,但原來佢心裡面可以裝多個人,最後同我講一大埋佢有幾唔開心,我有幾唔諗過佢想要咩既說話,我真係唔識反應,一直都收收埋埋,有問題唔去解決,但就搵人傾訴,傾傾下玩出火,唉!

男爵府

所以溝通喺好重要,有咩就攤開嚟講。

大宅

引用:回覆+hello_kristy+的帖子我同ex+c6都成日k

原帖由 erniec 於 15-03-05 發表

我同ex c6都成日keep住去旅行,大家都玩得開心,人人都覺得我地都算感情幾好, ...
My c6 also, 但我覺得只有藉口吧

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+erniec+於+15-03-05+發表回覆

原帖由 victory_win 於 15-03-05 發表
My c6 also, 但我覺得只有藉口吧
X2;人要變總有萬個理由

別墅

同意

公爵府

啱,好贊同距嘅講法

男爵府

DHA勳章

同意

男爵府

BK Milk勳章

所以要珍惜身邊的一切!
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

大宅

引用:回覆 hello_kristy 的帖子我同ex c6都成日k

原帖由 erniec 於 15-03-05 發表

我同ex c6都成日keep住去旅行,大家都玩得開心,人人都覺得我地都算感情幾好, ...
其實一切都係籍口,講到底都係因為發現原來自己仲有market, 又有人埋自己身,所以咪同其他人試下,如果有心一齊應該係諗下辦法解決或者睇下点傾……

男爵府

erniec 發表於 15-3-5 20:27

同我死佬一樣, 每年都成家人去旅行, 假日都有出街玩, 完全唔覺有問題,

連他的朋友都覺得我們一家人好好, 點知他係出面搵小三. 男人真係好可怕.

複式洋房

好同意

男爵府

芝芝媽咪 發表於 15-3-5 20:42
所以溝通喺好重要,有咩就攤開嚟講。

你講, 佢唔講, 只搵其他女人講

首頁

尾頁

跳至