樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得你對個業主好好, 比著我根本唔會比佢話有人上來看樓就看樓, 仲要話無預先通知我實趕佢地走, 我之前租樓都試過咁的情形我理都無埋個業主, 成個月比佢看過一次咁多, 要我就佢都幾難 !

取非你同個業主都幾Friend, 當幫朋友咁就話啫,如果只是業主和租客關係,你咁本不用理佢喎

大宅

原文章由 stephanieching 於 08-6-16 20:12 發表
我覺得你對個業主好好, 比著我根本唔會比佢話有人上來看樓就看樓, 仲要話無預先通知我實趕佢地走, 我之前租樓都試過咁的情形我理都無埋個業主, 成個月比佢看過一次咁多, 要我就佢都幾難 !

取非你同個業主都幾Friend ...

係呀, 個業主咁賤, 洗乜幫佢者, 比我就唔會彩佢
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

子爵府

其實我開始覺得佢有少少問題(病), 認真的, 尋日再同佢四人會議(業主, 喺香港的家姐, 我同老公)通電交代交樓事宜, 佢係有啲嘢發生左既唔記得, 冇發生過既會幻想出嚟, 同佢傾電話會令我好惱氣. 不過冷靜後, 覺得佢都好可悲, 一個四十幾歲的女人長期外地一個人生活, 冇結婚, 唔知有冇朋友, 做accountant, 平時對數字多過對人, 嚴重缺乏同人溝通, 只活於自己世界, 真係冇佢咁好氣 (唔知會唔會錯, 不過真係我同老公分析出嚟的結論)

首頁

尾頁

跳至