自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有5盒典奇, 邊樹收集再送比有需要既人呀

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

珍珠宮

好媽媽勳章

老人院,孤兒院

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20030221/3132325

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

http://foodbank.sjs.org.hk/page.action?id=79

很地方都有的.

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:邊樹回收手信呀

領匯商場有些有食物收集箱 比人捐食物

wcpcelia    發表於 15-3-6 11:31

珍珠宮

BK Milk勳章

support

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

http://www.jetsoclub.com/2015/03 ... gram-2015-0305.html

大宅

回覆 Oh!Baby 的帖子

我想要一盒藍罐曲奇, 可以賣比我嗎??

伯爵府

畀面勳章

del.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

農曆新年過後,大家不妨考慮將賀年禮品轉贈予有需要的家庭。為支持聖雅各福群會眾膳坊食物銀行的賀年禮品轉贈計劃,香港郵政特別安排兩間郵政局收集這些禮品,再送往眾膳坊食物銀行,轉贈予有需要的家庭。

收集詳情如下:
日期:2015年3月2日至7日 (星期一至星期六)
地點: 1. 郵政總局一樓詢問處 (上午八時至下午六時)
(地址:中環康樂廣場2號郵政總局1樓)
2. 尖沙咀郵政局詢問處 (上午九時至下午六時)
(地址:尖沙咀中間道10號國際電信大廈地下)
禮品: 食物 (包裝完好及食用日期為八星期或以上)

請即行動!捐出賀年禮品,為一眾有需要的家庭送上新年祝福!歡迎將以上訊息分享給你的親友。

香港郵政
管理事務科

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

引用:農曆新年過後,大家不妨考慮將賀年禮品轉贈

原帖由 wcpcelia 於 15-03-06 發表
農曆新年過後,大家不妨考慮將賀年禮品轉贈予有需要的家庭。為支持聖雅各福群會眾膳坊食物銀行的賀年禮品轉 ...

wcpcelia    發表於 15-3-6 13:58
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

子爵府

畀面勳章

引用:回覆 Oh!Baby 的帖子我想要一盒藍罐曲奇,

原帖由 bonniems 於 15-03-06 發表
回覆 Oh!Baby 的帖子

我想要一盒藍罐曲奇, 可以賣比我嗎??
我可以讓俾你

男爵府

仲有冇其他地方接收曲奇呀,你地講果D好遠呀,九龍東有冇呀?

若不是耶和華建造房屋,建造的人就枉然勞力;若不是耶和華看守城池,看守的人就枉然警醒。詩篇127:1

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆:Oh!Baby 的帖子

幾錢呀,邊隻牌子,size,我住九龍東呀

男爵府

回覆 seavl 的帖子

仲有3罐,1罐係日本HelloKitty,1罐丹麥X罐牛油,另一罐係丹麥X罐朱古力曲奇,我消滅左半罐

男爵府

我唔係想賣,冇慈善機構收咩?

男爵府

回覆:邊樹回收手信呀

thanks

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

How much

大宅

+3金熱血

請問係咪藍罐曲奇呀?我好喜歡食,可以平讓一盒俾我嗎?

首頁

尾頁

跳至