自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

o岩o岩睇新聞又有一單, 不過仲未知邊個唔o岩所以呢單野我唔敢莽下判斷, 但係平時實在見唔少踩單車o向馬路上o既人真係罔顧安全, 唔依燈行不特止又行到鬼咁出仲要失驚冇神片出黎 我睇到心都離埋, 次次d 的士司機都鬧佢地死就行遠d, 唔好累人, 雖然可能衰左d 不過又真係理解到o既, 有咩事你自己唔o岩就冇得講, 但係車到你o個個真係呢世都唔安樂呀, 希望政府快d 做d 野啦

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

其實踩單車d人都好慘,香港根本無乜單車徑,唔踩出馬路就當你0向行人路要罰錢!!!
焗住踩出馬路呢,又危險....
我認為踩單車是非常健康的運動,但可惜政府不鼓勵!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

禁止訪問

洋房

水晶宮

畀面勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 wong2323 於 08-6-14 21:06 發表
其實踩單車d人都好慘,香港根本無乜單車徑,唔踩出馬路就當你0向行人路要罰錢!!!
焗住踩出馬路呢,又危險....
我認為踩單車是非常健康的運動,但可惜政府不鼓勵! ...
有單車徑只會更多人踩單車
我都明白踩單車係健康
新界都有單車徑(因地方適合)
O係九龍香港地方又少
如果有單車徑變相鼓勵市民踩單車會更加危機喔

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

畀面勳章

男爵府

首頁

尾頁