自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

騎 呢 港 男 : 我 向 你 求 婚 !

早 前 港 姐 面 試 , 古 靈 精 怪 、 燕 瘦 環 肥 統 統 齊 , 真 係 笑 到 碌 晒 地 。 不 過 , 講 到 騎 呢 程 度 , 點 都 唔 及 今 年 面 試 班 港 男 , 油 頭 粉 臉 、 禿 頭 、 大 肚 腩 樣 樣 有 齊 , 有 仲 殘 到 好 似 幾 日 冇 咁 款 。 唉 , 佢 話 晒 都 係 堂 堂 男 子 漢 , 咁 款 都 夠 膽 出 選 港 男 , 免 費 娛 樂 大 家 , 媽 咪 姐 都 俾 個 服 字 佢

長 毛 梅 啟 明

得 選 港 男 , 點 都 要 有 勇 氣 , 但 原 來 勇 氣 同 厚 面 皮 都 係 一 線 之 差 。 呢 位 聲 稱 有 做 而 遲 大 到 男 士 , 記 者 問 佢 有 冇 專 長 , 佢 居 然 捉 住 在 場 女 記 者 ( 右 ) 雙 手 大 叫 : 「 你 可 唔 可 以 嫁 俾 我 呀 ? 我 可 夾 ? 」 呢 都 叫 專 長 , 問 你 死 唔 死 !

竹 籤 吳 廷 燁

呢 位 男 士 住 水 靴 出 場 , 都 算 衣 出 眾 一 位 。 不 過 講 到 年 紀 , 單 憑 佢 皮 膚 結 構 睇 , 都 應 該 唔 後 生 ! 佢 當 日 演 奏 古 箏 , 仲 有 個 中 年 男 人 ( 小 圖 ) 車 佢 參 選 。 睇 又 唔 似 係 uncle , 唔 知 乜 關 係 呢 呵 ?

裙 腳 海 俊 傑今 年 有 唔 少 學 生 哥 參 賽 , 不 過 點 睇 呢 位 搬 埋 阿 媽 出 哥 仔 , 都 唔 似 學 生 哥 , 但 就 要 阿 媽 ( 左 ) 「 送 返 學 」 咁 。 到 落 車 陣 , 要 自 己 拎 電 子 琴 即 刻 雞 手 鴨 腳 亂 晒 大 龍 , 好 似 弱 喎 !

油 粉 臉 袁 文 杰

遮 醜 , 唔 少 男 士 選 擇 搽 粉 出 場 , 不 過 天 時 暑 熱 , 加 上 搽 粉 技 術 半 桶 水 , 統 統 出 晒 醜 , 當 中 呢 位 都 可 以 叫 表 表 者 喇 ! 油 粉 臉 上 再 加 埋 畫 眉 同 唇 膏 , 真 係 趕 客

姣 版 森 美

又 係 粉 人 一 名 陳 先 生 , 除 塊 臉 同 條 頸 兩 截 色 , 一 見 鎂 光 燈 , 佢 仲 起 勢 擺 pose , 叉 腰 飛 吻 , 唔 姣 動 作 佢 都 唔 做 , 依 家 係 選 港 男 , 唔 係 港 姐 喎 !

道 友 版 呂 良 偉

呢 位 瘦 弱 男 士 , 雙 目 無 神 , 黑 眼 圈 大 過 乜 , 再 加 上 骨 瘦 如 柴 , 唔 講 以 為 佢 幾 日 冇

禿 版 周 啟 生

參 加 港 男 係 冇 年 齡 限 制 , 不 過 整 潔 應 該 係 先 決 條 件 , 呢 位 打 扮 rock rcok 男 士 , 雖 然 有 粒 銷 魂 , 不 過 佢 頭 上 條 橋 似 乎 搭 得 唔 多 掂 喎 !

筋 肉 劉 浩 龍

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

大宅

畀面勳章

真係好搞笑.....咩人都夠膽參加......

大宅

勇氣可嘉

洋房

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

首頁

尾頁

跳至