跳至

首頁

尾頁

別墅

我參加咗0710生日會,但想喺女女正日生日約晒兩邊d家人慶祝下,有無活動介紹下?

男爵府

我都想知有咩值得紀代的活動呀

別墅

正日去迪士尼~ YEAH!!!!!

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

去迪士尼又係一個好主意喎,不過佢咩都唔玩得。但係,果段時間迪士呢應該開始做哈老喂,應該又唔同啲喎﹗

大宅

好媽媽勳章

好想帶佢睇安安佳佳呀!
其實bb一歲時會識行未? 如果未,會唔會大家都好辛苦呢? 佢淨係坐响bb車,我地就推住佢,or我地成日抱住佢,不過抱住佢好攞命唶mouth:

男爵府

我都仲未諗到呀,唔知有咩好做呢???

大宅

去Disneyland都好喎... Ocean Park就辛苦d, 因為地方太大... 哈哈~~ 我都正唸緊搞個birthday party囉!!

welcome to audreyMAmi BLOG

大宅

我個仔就係10月1日生日,當生日會大家同佢慶祝,所以都諗其他活動!

別墅

我本來都諗住同bb一歲去 disneyland, 但係我老公話....bb 都未識la, 好似好side 咁喎,....所以諗住o係屋企開生日 party, 但要分兩日搞, 因為太多人, 一日叫埋bb既 公公, 婆婆, 嫲嫲, 爺爺, 同埋姑姐, 叔叔, 舅父, 舅母, 表哥, 表弟等等一齊上o黎開生日party, 一日就d 朋友, 契媽等等....都幾忙ga

別墅

我係諗住佢一歲生日搵哂所有米奇米尼等等人物同佢影相咋~
同埋同佢行下囉~ 因為我地2公婆都未去過~ 嘻嘻!

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

我諗住正日會帶佢上爺爺度切下餅咁咋!disneyland 會在11月結婚記念先去,我仲諗住book埋hotel 添呀!我估一歲未必識行,但係disneyland 有車仔出租架!起碼佢可以玩旋轉木馬嘛!oceanpark好辛苦架又熱!到佢兩三歲先諗囉!希望佢學佢爸爸咁一歲就識行啦! 呵呵呵!
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

首頁

尾頁

跳至