自由講場

跳至

首頁
12345...29

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我試過1次,都好深記憶,果年去泰國(跟團),當晚一入酒店,初初無咩特別感覺,之後我拉開左個梳妝枱下面一個側櫃,之後就開始好暈,暈既情度係我企都企唔到。

咁我就坐響床邊啦,抖左一陣見又無暈諗住起身執野喇,點知一起身,又暈過,仲暈得好利害。我唔知點解即諗到間房住唔到。我當時即落去大堂搵領隊,同佢講我岩岩發生既事,我話想轉房,佢緊係例牌話酒店full哂唔轉得。好彩最後有兩個男性團友主動話同我地轉房。到今日都好感激呢兩位好心團友!

但轉左房係無暈,但都感覺好唔妥。成晚有水聲啦,酒店房地下係有地氈既,但成晚都係拉(登)聲……我住兩晚,都驚到無訓過!!!

之後到左巴堤雅,無哂響曼谷酒店時既感覺,老公先敢同我講返,當晚佢係見到我係自己由腳爭位係咁自己轉,佢都嚇一嚇!原來當時我唔係頭暈,係自轉緊!仲有果兩位男團友,原來第1晚訓就無野既,到第2晚返酒店時,佢地間房全完無哂電,咩都開唔到!之後無辦法下,酒店幫佢地轉左房。佢地同我地講,可能攪唔到佢地,唯有想方法唔比佢地入!

到我地返香港時,果領隊同我講……話其實第1,2晚響曼谷果間酒店係好猛,但當晚真係無房唔可以幫你轉,我真係比佢激死囉!如果唔係果兩位好心男團友!我真係會響大堂過夜都唔會返上果間房!

PCMW    發表於 15-4-6 07:44
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

回覆:見睇樓02鋪,不如講下酒店02野!

記唔記得酒店名?

男爵府

又驚又要八,留毛等分享

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:我試過1次,都好深記憶,果年去泰國(跟團

原帖由 大少拉 於 15-03-14 發表
我試過1次,都好深記憶,果年去泰國(跟團),當晚一入酒店,初初無咩特別感覺,之後我拉開左個梳妝枱下面 ...
間旅行社仲安排住個到夠衰啦!邊間呀?

大宅

E...我同你咁啱一齊開左同一個post wor

大宅

仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀

gobaa49    發表於 15-3-19 10:53
Leeleelau  wow  發表於 15-3-19 03:17
櫻花bb    發表於 15-3-18 07:18
esmehouse    發表於 15-3-16 11:21
snowv40    發表於 15-3-16 02:19
KeekeeNg    發表於 15-3-15 08:53
meow~meow    發表於 15-3-14 20:19

大宅

BK Milk勳章

回覆:尹在希 的帖子

好夾呀你地

侯爵府

好媽媽勳章

泰國特別多哩d怪事

王國會長

王國會長

好多年前布吉海嘯無耐後去,因為貪平$999,去到都feel到無咩人氣,入酒店房時,隔離團友講唔該借借,我於是講笑咁講我駛唔駛咁唔該借借,之後果2晚都瞓唔到,感覺好唔舒服。

有一次去雲頂,坐果個吊車上酒店見到個森林已覺好陰沉,去到間酒店又係陰陰暗暗,搞到我去厠所都驚,好彩祗係住1晚。

男爵府

男爵府

男爵府

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

留毛唔睇住,過兩日要返大陸

男爵府

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 大少拉 的帖子

N年前
與同事上廣州公幹
老闆要我哋住X群酒店
瞓到半夜我哋都感覺到有人幫我哋冚被

PCMW    發表於 15-4-6 07:45

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀

原帖由 尹在希 於 15-03-14 發表
仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀
哈哈哈!!係喎!

翡翠宮

引用:記唔記得酒店名?

原帖由 telfast 於 15-03-14 發表
記唔記得酒店名?
唔記得喇,但早年睇返佢地泰國團,都仲有呢間酒店!一陣去睇睇依家仲係咪先!

大宅

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 大少拉 於 15-03-14 發表我試

原帖由 靚靚C9 於 15-03-14 發表
間旅行社仲安排住個到夠衰啦!邊間呀?
係呀,唔知係咪平團關係呢!比間猛鬼酒店我地住。我唔敢開名呀

首頁
12345...29

尾頁

跳至