自由講場

跳至

首頁
12345...29

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:泰國特別多哩d怪事

原帖由 jodylulu 於 15-03-14 發表
泰國特別多哩d怪事
唔係架,我去過泰國幾次,係得呢間係咁。其他都有,不過係小小暈,我呢d唔太驚,係果次真係好似唔比人入果間房,我家姐去日本都有怪經歷!

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:好多年前布吉海嘯無耐後去,因為貪平$999,

原帖由 doswong 於 15-03-14 發表
好多年前布吉海嘯無耐後去,因為貪平$999,去到都feel到無咩人氣,入酒店房時,隔離團友講唔該借借,我於是 ...
布吉,我唔敢去,聽我姐夫講,海嘯之後,好多人去布吉都有怪異野發生。有一個係,佢地去到布吉酒店,入去果刻無野既,之後出左去行完,返去房見到地下有個位濕左一大片。

所以我同老公講明,去泰國點都唔去布吉,我好驚!

PCMW    發表於 15-4-6 07:45

翡翠宮

引用:回覆 大少拉 的帖子N年前與同事上廣州公幹

原帖由 citty 於 15-03-14 發表
回覆 大少拉 的帖子

N年前
之後仲有無其他怪事?

子爵府

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:見睇樓02鋪,不如講下酒店02野!

留毛

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

水晶宮

好媽媽勳章

引用:我試過1次,都好深記憶,果年去泰國(跟團

原帖由 大少拉 於 15-03-14 發表
我試過1次,都好深記憶,果年去泰國(跟團),當晚一入酒店,初初無咩特別感覺,之後我拉開左個梳妝枱下面 ...
隻腳爭轉?

大宅

試過去雲頂一去到酒店個感覺都唔太舒服,但我同阿媽都有講唔該借借,到左晚上訓教我成晚發燒,好唔舒服,到左第二日出左酒店同個導遊講,個導遊話無事既無事既,都離開左酒店,無事架啦

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 大少拉 於 15-03-14 發表我試

原帖由 丙丙 於 15-03-14 發表
隻腳爭轉?
傻丙丙,係腳爭對上開始自轉呀!下次出黎講你知點轉。不過我之後試過轉比我家姐睇,但都轉唔到。唔知點解果陣轉到。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我試過1次,都好深記憶,果年去泰國(跟團

翡翠宮

引用:試過去雲頂一去到酒店個感覺都唔太舒服,但

原帖由 喵你一拳 於 15-03-14 發表
試過去雲頂一去到酒店個感覺都唔太舒服,但我同阿媽都有講唔該借借,到左晚上訓教我成晚發燒,好唔舒服,到 ...
聽講雲頂都好猛……

子爵府

渡假屋算唔算?
我之前都開過POST講, 而家講多次

之前同男朋友去東堤租左間渡假屋過夜...
咁其實果排我都日夜癲倒, 訓得唔好, 所以精神好差, 唔知係咪因為精神差而撞野喇...

咁果晚我訓訓下, 訓到半睡半醒果時, 突然耳嗚, 嘈到醒左
跟住起身望一望, 見冇咩奇怪野+過左一陣耳嗚冇左, 就訓返
跟住又係訓到半睡半醒果時, 俾鬼壓, 全身郁唔到
跟住張開眼見到一個長髮遮面, 全身著住白色衫既人企係床腳
佢仲用港產鬼片入面D鬼講野既聲(即係好陰沉+講得好慢) 咁樣同我講: "你去死啦"~

跟住我就係心入面用粗口鬧返佢(聽人講咁樣會嚇走返佢)
佢企左一陣就走左喇...
真係好恐怖...

spen@sa    發表於 15-3-27 17:05
gobaa49    發表於 15-3-19 10:56
pppsze    發表於 15-3-17 19:32
adaughter    發表於 15-3-15 11:33

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大少拉,睇完真係幾驚

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀

原帖由 尹在希 於 15-03-14 發表
仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀
真係好02喎

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 丙丙 於 15-03-14 發表隻腳爭

傻丙丙,係腳爭對上開始自轉呀!下次出黎講你知點轉。不過我之後試過轉比我家姐睇,但都轉唔到。唔知點解果 ...
我就係唔明點轉,但你又唔覺痛

佢試吓轉我吖,包佢轉唔到

翡翠宮

引用:渡假屋算唔算

原帖由 jiji2 於 15-03-14 發表
渡假屋算唔算?
我之前都開過POST講, 而家講多次
東堤,我點都唔會去,太多人講果邊02野,點都唔敢過夜

翡翠宮

引用:大少拉,睇完真係幾驚

原帖由 pigpigyy 於 15-03-14 發表
大少拉,睇完真係幾驚
豬豬,當時真係好驚架,轉左房都成晚聽到搵(登)聲!係成晚呀!

子爵府

大少拉 發表於 15-3-14 15:25
東堤,我點都唔會去,太多人講果邊02野,點都唔敢過夜

東堤個露台下面就係海邊, 好舒服, 空氣又好, 咪諗住去住下...

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 尹在希 於 15-03-14 發表仲要

原帖由 BOSKERMA 於 15-03-14 發表
真係好02喎
堅02,標題都差唔多

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我吾敢去雲頂

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 pigpigyy 於 15-03-14 發表大

豬豬,當時真係好驚架,轉左房都成晚聽到搵(登)聲!係成晚呀!

...
過左去冇事啦

首頁
12345...29

尾頁

跳至