自由講場

跳至

首頁
45678...29

尾頁

子爵府

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

靚靚C9 發表於 15-3-14 16:54
我開乜X or X乜咪到囉,係我實唱衰佢呀。
都係唔敢呀!!! 其實之前我有POST過架. 可能之前個鋪有提.
不過岩岩睇. 果個團已經唔係果間酒店, 因為間酒店我記得係H字頭.
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 15-3-14 16:26 我唔知喎

原帖由 大少拉 於 15-03-14 發表
你知既!!!!!!!!!!!!!
咪咪

子爵府

回覆:見睇樓02鋪,不如講下酒店02野!

12-13年前去澳門飲,夜晚飲完成11:00先去酒店check-in, 酒店仲幫我upgrade間房,入到房開哂燈都好陰喑,冲完涼一踏出浴缸差D成個人撻落地,原來地下有灘水,但我落哂浴簾,吾知灘水點黎。跟住上床準備瞓時,床頭燈自己熄,我開番,瞓低,佢自己再熄,當時我心諗,吾好玩野呀,再加粗口xyz, 就冇再熄。當晚冇再發生奇怪事。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

貧窮媽媽 發表於 15-3-14 16:52
嗰時好細個,小學定初中到,一家人去泰國,一家4口,兩間房,間酒店係落地玻璃出面有露台嗰d, 咁嗰晚返到酒 ...
呀!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~你當時唔驚呀??? 如果你好清楚見到5官... 應該唔係幻覺唔係印啦.

男爵府

翡翠宮

丙丙 發表於 15-3-14 16:59
咪咪
哈哈哈哈~~~不能雪的咪咪~~

翡翠宮

ChuChu0808 發表於 15-3-14 17:01
12-13年前去澳門飲,夜晚飲完成11:00先去酒店check-in, 酒店仲幫我upgrade間房,入到房開哂燈都好陰喑,冲 ...
呢D野真係好怪好02. 但又解釋唔到.....

水晶宮

引用:Quote:貧窮媽媽 發表於 15-3-14 16:52 嗰時

呀!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~你當時唔驚呀??? 如果你好清楚見到5官... 應該唔係幻覺唔係印啦. ...
當時唔知點解唔識驚,可能仲細啦!同埋覺得自己唔會撞鬼,後來返到香港,我間房成日有d怪事發生而我係解釋唔到,我先諗返起唔知會唔會係泰國小朋友跟左我返嚟

newspaperhang    發表於 15-3-14 17:08

翡翠宮

貧窮媽媽 發表於 15-3-14 17:04
當時唔知點解唔識驚,可能仲細啦!同埋覺得自己唔會撞鬼,後來返到香港,我間房成日有d怪事發生而我係解釋 ...
咁之後點呀??? 幾耐之後先無再發生怪事呀???

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

引用:Quote:newspaperhang+發表於+15-3-14+16:48

知道~~~~ 睇到你咁覆都放心D~~~
不過試過果次之後. 我依家出去玩住酒店係會咩都唔諗,入到房咩都唔多手掂, ...
下次拉埋老公一齊去廁所
因為我係果d 嘈嘈閉、咩都搞下(會敲門先入房、開下d櫃睇下有咩、去廁所沖一次水同檢查下)既人,又好鍾意同老公講無聊野大笑一餐,就算個人係廁所都會大聲講、同房內既老公有一句無一句咁傾,住我隔離應該煩c 不過聽人講個人笑多d開心d正面d,衰野都唔會咁易痴埋身

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

水晶宮

引用:Quote:貧窮媽媽 發表於 15-3-14 17:04 當時

咁之後點呀??? 幾耐之後先無再發生怪事呀???
之後我返到香港,我自己一個一間房既,瞓上格床,下面係衣櫃書枱,當我每晚瞓覺時,我一熄燈瞓上床合埋眼開始,書枱就會有聲,好似將舊擦字膠抛落書枱咁既聲,一下一下咁,我初初好奇會起身望落去睇下,但一望就冇聲,直到我合返埋眼又開始有聲,有時我瞓瞓下會郁唔到,但我屋企人成日話我係因為個腦醒左而身體未醒先會咁,咁我都冇理到,慢慢就慣左瞓覺一定有嗰d野,直到我嫁左,就冇再試過瞓覺郁唔到,同埋冇左嗰d聲,但件事未完,只係冇再發生喺我身上,因為當我搬左後,我阿媽試過因為病唔想嘈到阿爸而去左我間房瞓,到佢中招

伯爵府

大約在10年時,同老公同仔一齊去布吉住laguna。
第一晚,訓訓下,feel到有人摸我,唔係老公,係果味野,我好驚唔郁得,我係咁心講DLLM喃嘸阿呢駝佛等,佢住見到隊士兵响床尾行過,穿出燙門玻璃(住地下一出花園的第一間房),仲見到一個高大著紅色poloshirt的男人,好驚好驚,唔咁伸個頭出黎被出面,跟住BB喊,係咁拍佢媽咪响度唔洗驚,BB訓返。之後無幾耐,我老公大叫呀呀呀幾聲,佢無醒,一路訓。跟住成晚都無訓,天光先訓得著。

我同老公分床訓,佢訓一張,我同仔訓一張,食早餐時我問佢訓得好唔好,佢諗左一陣話麻麻地。

littleredhat    發表於 15-3-17 06:03

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

已刪除用户

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 15-3-14 16:59 咪咪哈哈

哈哈哈哈~~~不能雪的咪咪~~
凍過頭會甩掉………的

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀

原帖由 尹在希 於 15-03-14 發表
仲要個topic差唔多一樣, 好02 呀

活在當下,愛得及時

男爵府

留毛

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

首頁
45678...29

尾頁

跳至