親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 雪迪 於 08-6-22 12:34 發表

請問由祈福活力3房2廳1廁的公寓---去長隆歡樂世界 同水上樂園 需要坐車嗎? 要...我諗住打的

近吾近呢?

如果我想要2張大床 ,一張可供2人訓既,訂邊種呀? 睇你幾大幾小啦...我4大2小(同6299去所以一定要3房)

吾該你先 ...
唔使唔該...我都係聽其他媽咪報料的...你打算幾時去呀?

大宅

原文章由 雪迪 於 08-6-22 12:35 發表
去長隆歡樂世界 同水上樂園 入場費多少錢?
歡樂世界有親子套票(2大1小$360,大人170,小朋友80)水上樂園我無打算去所以無留意

伯爵府

BK Milk勳章

同碧桂園比較
祈福是否方便d??

我地住2晚,會去長隆玩!
thanks

大宅

sorry...唔g碧桂園近唔近

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

平日(週一至週五)10:00—18:30
週六、日09:300—19:30

200861日起長隆水上樂園取消特惠價恢復原價:

票類別

全票價

長者、兒童票價

長隆水上樂園

180/

95/

長隆水上樂園+長隆歡樂世界

280/

175/

長隆水上樂園+長隆國際大馬戲

270/

185/

長隆水上樂園+香江野生動物世界

270/

175/

長隆水上樂園+廣州鱷魚公園

200/

125/

原文章由 雪迪 於 08-6-22 12:35 發表
去長隆歡樂世界 同水上樂園 入場費多少錢?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

我想問下我今日見到大x 個團499 去長隆仲要住長隆,包水上入場,同係酒店食早餐,有無人知佢間公司得唔得
我問我朋友佢地話都幾好

大宅

大X即係咩? 大波?

[ 本文章最後由 a776170 於 08-6-23 18:00 編輯 ]

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

大航呀!

原文章由 a776170 於 08-6-23 17:58 發表
大X即係咩? 大波?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

oic但都係唔g係咩...sorry
原文章由 wong2323 於 08-6-23 18:42 發表
大航呀!

[ 本文章最後由 a776170 於 08-6-23 21:20 編輯 ]

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 a776170 於 08-6-23 21:19 發表
oic但都係唔g係咩...sorry

大航係攪大陸平團的..(仲有間叫美食之旅).2間會係羅湖口岸茶餐廳認棋集合..港九新界都有得報名...(佢D間舖好細同吾靚KA,所以可以做到平...住新界的人好多都參加過KA...因近羅湖,方便出發

我參加過美食之旅...OK WO!...行程和永X/康X一樣...有得參觀和有購物點...
佢有D叫純玩團...沒有購物點....仲正
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

大宅

我有個friend6月頭join完美食之旅的純玩團去長隆...佢話超正..食得好住得好咁話 仲極力推介俾我,但我有老有少,5個人$再加3日導遊費自已去都得...仲free D添 但如果人少少join團平d (P.S 美食之旅的口碑係網上差到暈 ...但身邊又唔止一個人去過話正 真係自己join過先知)
原文章由 vane 於 08-6-23 21:48 發表

大航係攪大陸平團的..(仲有間叫美食之旅).2間會係羅湖口岸茶餐廳認棋集合..港九新界都有得報名...(佢D間舖好細同吾靚KA,所以可以做到平...住新界的人好多都參加過KA...因近羅湖,方便出發

我參加過美食之 ...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

中旅社:
歡樂世界+馬戲 大人$257 小童好似$195

水上樂園 大人$198 小童好似$115
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

禁止訪問

男爵府

我諗住30去 佢話呢個係無購物點
好似好好 我好怕要去聽個d買野講座
我以前問左好多都唔包入場 呢個佢包都好抵

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 mtc 於 08-6-24 19:26 發表
我諗住30去 佢話呢個係無購物點
好似好好 我好怕要去聽個d買野講座
我以前問左好多都唔包入場 呢個佢包都好抵

有無資料睇下呀?
THX

男爵府

http://www.62844992.com/web/userfiles/file/5-7/2522BJ.pdf

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至