心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

我希望以後都見唔到我奶奶 !

詳情太多, 都唔知點講 !
呢個係我o既希望, 但我知好難實現 ! 唉................

大宅

畀面勳章

Re: 我希望以後都見唔到我奶奶 !

豆豆331 寫道:
詳情太多, 都唔知點講 !
呢個係我o既希望, 但我知好難實現 ! 唉................
唔知你同你奶奶之間發生左D乜野事!我都唔知點講,我同我奶奶關係一日差過一日,一直都好驚要再同佢住,之前我重同佢係電話到罵戰,之後我重同自己講如果佢搬過黎我一定會搬,但又我有左,唯有同自已講如果佢搬過黎我一定唔彩佢,當唔識,總之我地關係就惡劣la!但前星期佢過左身,當時我係醫院到見到佢,好驚,好驚佢會死,驚佢會離開,我忍唔住喊左出黎,我真係好唔開心,老公不停叫我同個女返屋企先,我死都唔肯走,我好想留係醫院等!到半夜醫生話佢就快唔得,我地全家人睇住佢,睇住佢就快要走,我好傷心,我好唔想果一該既來臨。e家有時諗起佢我都眼濕濕,但佢人都走左我做乜都補唔返!

複式洋房

我希望以後都見唔到我奶奶 !

呢個都係我個願望! :lol: :lol: :lol:
豆豆331, 祝我地願望實現!!!

大宅

豆豆331 :

大家咁話啦!

[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

大宅

好媽媽勳章

我就未至於想以後都吾想見到佢 一年食幾次飯都無所謂 不過最多係幾次好 吾好好似我奶奶甘呀 走黎我屋企住親都住成個幾月 真慘 今日開始就係我慘期到 :-( :-( :-( 因為佢今日黎呀 :cry: :cry: :cry:

大宅

tuenyima 寫道:
豆豆331 :

大家咁話啦!

hehe,大家咁話la, 之不過咁..我愛我老公..所以我會忍忍忍..... :-P :-P :-P

複式洋房

又唔可以咁講既,做左媽咪之後,深深體會到每個阿媽都緊張自己的仔女,除非佢唔鍚我,對我唔好,否則我都會尊重佢。
DanDan豬︰ 17/01/04 出世=3.185kg; 17/01/05 1 歲啦!= 9kg 17/05/05 16 個月!= 10.2 kg

大宅

Tuenyima,

祝我地願望早日實現

等待驗證會員

您地唔好咁啦.. 退一步海闊天空..... 何況無佢就無您地老公... 忍

複式洋房

ardnas65

agree with u
請入嚟跟進囡囡生活點滴啦http://www.babyhome.com.tw/bb/193501

大宅

係o羅!你o地唔好咁樣啦!我就真係以後都見到奶奶啦,三個星期前奶奶病重離我們而去,到現在我們都好唔捨得佢,好懷念佢,現在我們想報答她對我們的愛都已經太遲了,大家還是珍惜眼前人好吧
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/p0efd5180a15094e49bc8309350fd91f5/f9e92a54.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/pc8bf148c3b975239357968cfc2f3d509/f9e92a4b.jpg[/img][img align=right]

首頁

尾頁

跳至