跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Hi 我都係第二胎呀, 預產期係1月6日

我大囡係 0705 架, 所以佢咩都唔識, 佢仲成日橕我個肚tim mouth:
阿pye媽用品屋

男爵府

好媽媽勳章

係呀, 我都覺得個肚大得好快, 現在已經要穿大肚褲
我在2006年在威爾斯照ocsar HK$900, 今次要 HK$1300, 只係相隔左唔夠兩年 =___=

原文章由 yanfaifai 於 08-6-25 16:49 發表
foggyau,
我真係覺得個肚大得好快,又會feel到心跳。我同老公和D friend都話.....生完一個,整個人鬆哂!個肚話都無咁易就大哂!

我都有向大B講吓小B,但仍未向工人姐姐講,都唔知佢有咩反應!

你哋book到照ocsar嗎?
平日去邊產檢 ...
阿pye媽用品屋

男爵府

好媽媽勳章

login------------預產期----------醫院------第1胎
why2005------1月31日---------威記-----0502
Pyema---------1月6日----------威記-----0705
foggyao-------1月9日-----------QE------0611
阿pye媽用品屋

男爵府

好媽媽勳章

hello 您地好, 我都係第二任媽咪, 剛回公司上班, 才能坐定定上黎傾下, 我大囡係0705, 但都ok既, 初初幾日就辛苦d, 尤其是第一日, 細佬喊, 家姐就大叫, 佢見到細佬好鍾意, 但過左幾日後就偷偷地咬細佬隻腳指, 但而家好好多了, 尤其係我同 daddy不在家, 個大囡會乖好多, 無咁扭計, 您地個b會唔會架

阿pye媽用品屋

首頁

尾頁

跳至