跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好慘.... 唔見左銀包
我用一個黑手挽袋仔入住 , 重同埋綠色散紙包一齊 重有張公司支票 成個袋無左

入面有身分證、回鄉證......
恆生提款卡....信用卡 (要補要$1000+)

所有 證件都無哂.. 我重有 半個月到預產期...
無左D 錢係好傷心 但無哂證件 真係好驚

最重要 係 銀包入面有D 相 同物品真係有錢都買唔番...

事源:
早2日 27號晚上 去威院聽 哺乳講座時 因為遲到又唔識路
去錯左南翼2 樓 結果因為過左門診時間 佢鎖左門
我好灰咁錯左起外面等候果D 櫈到

後尾先發現自己去錯左地方 同老公拿拿臨走去岩的地方 就走果時漏低左

老公當時幫我拎哂D 袋
到講座完左 番屋企途中想用散紙包 問佢先發現 搵唔番個袋

老公已經即刻番轉頭搵 但門都鎖左 搵唔到
第朝番去 問都話無見過

lee 2日都打去威院 就話無人執到交去佢地到
話有可能係外判清潔 執左 又可能係其他人執左 因為果到係公眾地方 ...幫我唔到

有無好心人執到呀,,, 我宜家可以點做呀

象牙宮

lemonlam123 發表於 15-5-30 03:35
好慘.... 唔見左銀包
我用一個黑手挽袋仔入住 , 重同埋綠色散紙包一齊 重有張公司支票 成個袋 ...

以為被人扒左.
大头蝦... 由細至大第1次?

身分證、回鄉證......恆生提款卡....信用卡銀包. 至幼無人訓練?...
要跟身哦, 除非被人扒. 下次相信你識處理.

我由細就比訓練 錢銀跟身.
仔由細同樣被我訓練... 任何地方,任何時候
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

我都唔知到底係俾人扒定 純漏低

果時好心急 詳細我都唔知係幾時無左

我的確係唔小心..
宜家老公都病埋

幫幫手

大宅

回覆:急!唔見銀包,,...

已聯絡過醫院就已冇咩好做,最緊要cut晒啲信用咭提款咭,跟住去警署報案

禁止訪問

回覆:急!唔見銀包,,...

首頁

尾頁

跳至