自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

四月中訂了Epicurean 防滑砧板,之前說5月尾有貨,27/5曾電郵查詢亦於28/5回覆說貨品已到門市,但昨天(1/6)到門市取貨時職員卻說7月中才到貨!

如貨品要遲個幾兩個月才到,沒理由今日才知道?為何不事先通知已購買的會員?

另外,訂了貨但未能供應,亦違反了商品說明條例,誤導了消費者!

門市那個職員真係好唔負責任, 剩係不斷咁話重複話我地未有貨, 請呢位媽媽留地址, 有我地會寄俾你! 我見佢FB個POST寫明船期幾時冇問題先至會俾錢訂, 等左個幾月後, EMAIL 問就話有貸, 去到就竟然冇.

真係好嬲!!

大宅

回覆:Black List FB seller BaXX SXXp 美國XX嬰兒用品專門店

呢間垃圾公司,以後唔會再買.black list

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆:Black List FB seller BaXX SXXp 美國XX嬰兒用品專門店

又係呢間
出哂名

男爵府

回覆:healthlybbpama 的帖子

經常發生,呢間野勁差,亂七八糟

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

出名差,搬左kwun tong 已冇幫襯,退錢啦

大宅

我在另一間訂,收左成個月,平又平過佢,仲包郵。
雖然我未試過在baxx sxxp收唔到貨,但每次都等太耐,又唔包郵要自己去取,我唔順路,已經唔再幫襯

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

去到至話無,
傻的嗎?
過份
花花真美好!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:去到至話無,傻的嗎?過份

原帖由 caca8j 於 15-06-02 發表
去到至話無,
傻的嗎?
過份
係真係好過份,show埋個email俾個職員睇,佢都係繼續話冇貨,問佢係咪訂唔夠貨或者俾左我件貨其他人,又唔肯答!

再email 同fb contact佢尋求解釋同解決方法,又係一律冇回答。

好無助,根本就係一間唔負責任,佢訂到就訂,訂唔到收左你錢就話之你,冇refund policy, 冇管理嘅公司! 點解可以營運至今?

子爵府

這間我訂過一次,果次ok如期收貨,但之後見惡評如潮,搞到早排見到polo tee好想訂都唔敢訂

大宅

遲個幾兩個月例牌,冇貨唔覆客都經常,有試過不催先覆冇貨,仲攪笑到話已經退返錢,你地都冇我acc.no.,點退呀,永遠都唔會幫襯

子爵府

呢間出曬名, 隔一排 bk 就有人鬧佢.
fb 大把代購, 唔使搵佢

大宅

唉呀 剛剛買左兩樣野tim

大宅

我冇幫襯佢好耐,佢串到我c6想在現場講粗口。自從我發現另1間\"美國bxxbxxbxx\",又平過佢,仲寄上門,貨好快有,1日內覆我pm, 我唔再幫襯佢!
ps佢地賣同1樣既野,鉆板我收到好耐了,基本上過數4星期內有,否則佢會公開交帶遲幾多。

伯爵府

引用:四月中訂了Epicurean 防滑砧板,之前說5月

原帖由 healthlybbpama 於 15-06-02 發表
四月中訂了Epicurean 防滑砧板,之前說5月尾有貨,27/5曾電郵查詢亦於28/5回覆說貨品已到門市,但昨天(1/6) ...
係咪一set兩塊嗰款?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由+healthlybbpama+於+15-06-02+

原帖由 callmebabe 於 15-06-02 發表
係咪一set兩塊嗰款?
係呀!

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢間野,間唔中就有人開POST X佢

伯爵府

引用:Quote:原帖由 callmebabe 於 15-06-02 發表

原帖由 healthlybbpama 於 15-06-02 發表
係呀!
我都買左。不過第二間買,上個月已經收到了。俾錢咁耐都收唔到貨,退錢算啦。。。

子爵府

我都買左盒糖,冇晒聲氣

男爵府

出晒名, 之前幫襯過佢買個食物盒仔, 又係訂左未有貨, 有貨又唔通知, 幾廿蚊, 後尾我都無去拎 , 費事煩, 但唔會再幫襯佢

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Potato_K 發表於 15-6-2 18:42
出名差,搬左kwun tong 已冇幫襯,退錢啦
x 2

首頁

尾頁

跳至