自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Black List FB seller BaXX SXXp 美國XX嬰兒用品專門店

Send左email 問左佢地一串問題,佢地回覆簡單而唔清楚既答案。可能個email俾左d「意見」佢地,今次覆email快左!
真係好想知佢地咁樣做生意有無違反商品條例

侯爵府

回覆:Black List FB seller BaXX SXXp 美國XX嬰兒用品專門店

我件貨話4月尾到,而家仲未有,話船期遲左喎

大宅

其實好多間都賣同一樣野,
佢地仲要等得耐過人,
人地船運都係4星期,
佢就4x幾個星期,
又唔係平好多,有時都仲貴,
最最最重要唔包郵又唔就腳,唔鬼幫襯啦

轉左有jm講既us bxy x3 好耐

大宅

我中左幾次招之後幫襯左第二間喇 ! 上轉 POLO 兩星期就收到 ~ 價錢又差不多 。。。 費事自己勞氣呀!呢間Baxx Shxx成日走上去門市先話又無貨, 叫佢郵寄又唔回 而家個間保證12小時內有回覆

男爵府

死火啦.......啱啱買左3樣野.....點解一以家先睇到呢個post........

首頁

尾頁

跳至