自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

阿女話要試新出嘅焦糖新地蘋果脆

掛晒牌出黎,咪看圖識字指住叫囉

明明寫住蘋果脆,仲好似係我錯咁,一路用不禮貌眼神bear實,死都話係紅豆脆

已經火火地,我再指住話,我總之就係要呢個

搞左一大輪,個manager先話未有

無就唔該貼個字,唔好誤導人啦

呢間西灣河分店,態度真係好差,仲經常執漏野次次都要我驗一輪先走得

純呻兼提醒附近JM多加留意,唔係投訴啊

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:企counter果個係大人定細路?

原帖由 bbmomei 於 15-06-06 發表
企counter果個係大人定細路?
大人,肯定做左好耐架喇

見過無數次,無估錯的話,應該升左做leader

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:阿女話要試新出嘅焦糖新地蘋果脆掛晒牌出黎

原帖由 haileymama 於 15-06-06 發表
阿女話要試新出嘅焦糖新地蘋果脆

掛晒牌出黎,咪看圖識字指住叫囉
執漏野真係10次有9次中

而家我每次一拎左個紙袋,就一定行埋一邊check下,連麥樂雞都會打開睇下,因為我試過好幾次都係買9件變6件

子爵府

回覆:麥記新產品,有得睇無得買?

上次去買, 見到個大6 後生仔係咁鬧, 因為佢即場check外賣又執溜野, 佢嬲到寫紙投訴

wcpcelia    發表於 15-6-6 19:52

禁止訪問

水晶宮

引用:Quote:原帖由+haileymama+於+15-06-06+發表

原帖由 雪菜肉c 於 15-06-06 發表

而家我每次一拎左個紙袋,就一定行埋一邊check下,連麥樂雞都會打開睇下,因為我試 ...

前排咪有個芝味box嘅,唔平架

有次買左3個餐,返到屋企先發現無左個盒

打電話落去追,個經理叫我留地址送返上黎啊,率之無人上黎啦

我又懶得落去喎

水晶宮

引用:上次去買,+見到個大6+後生仔係咁鬧,+因為

原帖由 rebornarmy 於 15-06-06 發表
上次去買, 見到個大6 後生仔係咁鬧, 因為佢即場check外賣又執溜野, 佢嬲到寫紙投訴

...
我都好有呢個衝動,中招機會率高達8成

大宅

西灣河個間係吹水多過食飯咖!入邊啲人唔知咩事個個心神恍惚咁

haileymama    發表於 15-6-6 20:05

伯爵府

引用:Quote:原帖由 bbmomei 於 15-06-06 發表企c

大人,肯定做左好耐架喇

見過無數次,無估錯的話,應該升左做leader
忙中有錯吧,畢竟佢地長期唔夠人用呀

水晶宮

引用:Quote:原帖由+haileymama+於+15-06-06+發表

原帖由 wister 於 15-06-06 發表
忙中有錯吧,畢竟佢地長期唔夠人用呀
如果係繁忙時間,好多人,我理解

不過剛才唔係多人架

counter都無人排隊

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無就咪掛牌啦! :

麥記買嘢,次次我都要check 完先走! 真係怕晒佢地, 成日都漏!

雪菜肉c    發表於 15-6-6 21:31

水晶宮

引用:無就咪掛牌啦!+:麥記買嘢,次次我都要check+

原帖由 Queenie_0012 於 15-06-06 發表

無就咪掛牌啦! :
結果都係執左紅豆批俾我啊

肥妹鬼殺咁嘈

男爵府

引用:Quote:原帖由 haileymama 於 15-06-06 發表

而家我每次一拎左個紙袋,就一定行埋一邊check下,連麥樂雞都會打開睇下,因為我試 ...
艺士薯條個期,試過淨係俾左盒但入面係冇薯條

子爵府

尋日我先食完個焦糖蘋果脆,點會"未有"呢。。。間野都有D問題 (撇除雪糕機壞左)

我諗每間分店裡都總有D態度差既人,亦都有D好好笑容~
我住0個度既分店長期有一個staff,次次見親佢都係黑口黑面,仲試過見佢聽客講order時,眼係bear住個客

執漏食物我諗間間分店都會有發生過,我都試過被執漏個蘋果批,好彩我離開前有check一check~

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+雪菜肉c+於+15-06-06+發表執

原帖由 cvpigpig 於 15-06-06 發表
艺士薯條個期,試過淨係俾左盒但入面係冇薯條
又試過比左$4加大,結果又無比Shake Shake 粉我

我而家真係唔怕核突架,每次,係每次都會行埋去d吉枱到,check下先走架

男爵府

引用:Quote:原帖由 cvpigpig 於 15-06-06 發表艺

我而家真係唔怕核突架,每次,係每次都會行埋去d吉 ...
係呀!我逐樣攞出黎睇下先,總之10次有5次都瀨野

禁止訪問

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Queenie_0012+於+15-06-06+發

結果都係執左紅豆批俾我啊

肥妹鬼殺咁嘈
下次再買過俾肥妹仔啦~

男爵府

引用:Quote:原帖由+cvpigpig+於+15-06-06+發表艺

我而家真係唔怕核突架,每次,係每次都會行埋去d吉 ...
我同係一樣, 試過外賣加錢轉加大, 又係無俾shark shark 粉,好彩我即時開袋發現, 最激氣係個經理開埋個外賣袋俾佢睇都仲話:你呢個咪加大餐囉! 所以我現在買親都會睇清楚

首頁

尾頁

跳至