親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

搵在呢3間報價,價錢最貴係wendy, 最平mr.t taxi, 加埋相差有成千匹,但見好少有講mr.t唔知好唔好,有冇jm比下意見book邊間好?

別墅

回覆:Wendy,tim定mr,t taxi?

是不是曼谷市內租車?

公爵府

回覆:Wendy,tim定mr,t taxi

用過Tim, ok!

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

別墅

引用:是不是曼谷市內租車?

原帖由 NaughtyKids 於 15-06-30 發表
是不是曼谷市內租車?
我book兩程,一程曼谷去open zoo去芭堤雅,一程芭堤雅去機場

別墅

回覆:大總管 的帖子

其實我有啲想揀平,但有驚平野冇好野,所以想問下意見…

公爵府

引用:其實我有啲想揀平,但有驚平野冇好野,所以

原帖由 大總管 於 15-06-30 發表
其實我有啲想揀平,但有驚平野冇好野,所以想問下意見…
一家大小我唔用太平的,找有信譽好啲。

我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

回覆 大總管 的帖子

我 book 過 Mr. T 來回 Bangkok and Pattaya, 兩程都在約定時間接,完全冇問題呀!

禁止訪問

大宅

回覆 天賜小公主 的帖子

Mr T (Tel.081-2587716 , 081-3513612)
[email protected] - Van (BKK airport to Pattaya: B1,600, Pattaya to BKK hotel: B1,800) - a placard near gate no. 3 on the arrival hall

大宅

回覆:Wendy,tim定mr,t taxi

book左Mr.T taxi, 7月中3大1小加兩件28\"行李,SUV airport to pattaya 1300 Baht , pattaya to bangkok Siam 1400 Baht.

禁止訪問

男爵府

Wendy 一D都吾平,係最貴。本來book佢,在Bangkok hotel 去zoo, 再去 centara mirage, quote 3500.
Tim quote $2800。
由 pattaya to airport, 又貴人200 baht.
出海 Tim 小朋收平100.
加埋相差1300 baht.
所以book左 Tim.
Mr T TAxi 吾知架車夠吾夠七個人+四件行李

侯爵府

引用:搵在呢3間報價,價錢最貴係wendy, 最平mr.t

原帖由 大總管 於 15-06-30 發表
搵在呢3間報價,價錢最貴係wendy, 最平mr.t taxi, 加埋相差有成千匹,但見好少有講mr.t唔知好唔好,有冇jm ...

我用過Mr.T 幾次 同Tim一次, Mr.T 都係外判俾其他司機做, 睇下好唔好彩遇著個司機點,遇過司機開車好快, 亦都遇過好好既。 Tim 我book過一次, 感覺良好, 司機好helpful。Wendy無用過, 報價最貴

侯爵府

monreve888 發表於 15-6-30 22:50

Wendy 一D都吾平,係最貴。本來book佢,在Bangkok hotel 去zoo, 再去 centara mir ...
Mr.T 有大車架, 我試過7大3小, 4-5件行里都坐得落, 你email佢時講俾佢知有幾多人幾多件行里佢就會覆你價錢

珍珠宮

esther_fong 發表於 15-7-1 10:32
我用過Mr.T 幾次 同Tim一次, Mr.T 都係外判俾其他司機做, 睇下好唔好彩遇著個司機點,遇過司機開車好快, 亦 ...
Tim請問點book?

侯爵府

引用:Quote:esther_fong 發表於 15-7-1 10:32 我

原帖由 qwe789 於 15-07-01 發表
Tim請問點book?
你google “tim leung pattaya” 就搵到, 佢係泰友營都好熱門

別墅

引用:Quote:原帖由+qwe789+於+15-07-01+發表Tim

原帖由 esther_fong 於 15-07-01 發表
你google “tim leung pattaya” 就搵到, 佢係泰友營都好熱門
請問Tim 做唔做一日遊包車?想搵佢包車去open zoo

大宅

我剛剛用完wendy佢都有用外判俾司機,
我共用3程其中2程外判,外判2程司機都開得好快,
逄車過車。但wendy真係好有交帶
airport to pattaya 1900 baht.
pattaya to BKK 2000 baht
BKK to airport 1300 baht.

男爵府

回覆:Wendy,tim定mr,t taxi?

前年去Pattaya, 搵Wendy book 車,幾程車都好準時,Wendy 都好helpful, 有問必答,問關book車事的,都好快覆,所以今年去,都㑹用返Wendy.

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+esther_fong+於+15-07-01+發

原帖由 NaughtyKids 於 15-07-02 發表
請問Tim 做唔做一日遊包車?想搵佢包車去open zoo
我黎緊8月份都book左佢入open zoo跟住返pattaya

執仔之手 與仔偕老

首頁

尾頁

跳至