自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

子爵府

babyandi 發表於 15-7-4 11:29
正價6折bor
$53.5*0.6 = $32.1 即係我擒日買時既超抵價 $32.1...

珍珠宮

引用:想知廚房吸油紙有無特價, 有無jm 可以報料

原帖由 Sammiwong2307 於 15-07-04 發表
想知廚房吸油紙有無特價, 有無jm 可以報料
呢款?有6折

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

男爵府

引用:正價6折bor

原帖由 babyandi 於 15-07-04 發表
正價6折bor
我大埔係超抵價 : HK$36.50

大宅

引用:請問知唔知濕巾係咪正價

原帖由 vvkennis 於 15-07-04 發表
請問知唔知濕巾係咪正價
我都想知

珍珠宮

回覆:六折後的759,有無人有大收穫?

大家定要對單,我喺門口對左次貨品數目有啱唔啱架啦,點知去到車站先發現我買嗰包韓國黃糖,明明張紙寫係超低價,之後睇番張單變左公價,蝕左俾佢

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

哈哈

我有時覺得6折咗同平時超低價都係差唔多錢

andyman    發表於 15-7-4 13:50

侯爵府

DHA勳章

大本型超多人,over100人排隊俾錢

timing    發表於 15-7-4 14:33
oran04    發表於 15-7-4 11:59

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:null

各位jm,通粉係咪正價?

大宅

回覆:瑪利2006 的帖子

一定要識選,只買正價,其他不要看,不要買。117咖啡加超多價比起昨日。JM小心小心。

侯爵府

DHA勳章

計返6折同平時7折用paypass差吾多

大宅

回覆:MSRY 的帖子

好像不是呢

珍珠宮

回覆:六折後的759,有無人有大收穫?

其實我想買既貨大部份都係正價,我買左保鮮紙,牛油紙,餅乾,少量乾果零食,全部都係正價,薯片同糖果同即食麵就無留意,因為極少食。

有啲人見咁多人排隊以為全場6折,排到櫃面俾錢先知唔係,要將啲非正價貨分番出黎。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 andyman 於 15-07-04 發表太

原帖由 ipodbaby_123 於 15-07-04 發表
咪係,有時想買件貨都唔知係咩價,唔知有無折,最近屋企嗰幾間都要搭車出去都唔想出去買 。

...
我附近有三間.都冇心機去格價.費事煩.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

回覆:ipodbaby_123 的帖子

多人到爆,單排隊巳大半個鐘.

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 ipodbaby_123 於 15-07-04 發

原帖由 andyman 於 15-07-04 發表
我附近有三間.都冇心機去格價.費事煩.
最大問題係無貨,以前一有折就會行哂附近咁多間去掃韓粉,宜家連韓粉都變左公價貨,近半年多就算有折都懶得去睇。

珍珠宮

引用:計返6折同平時7折用paypass差吾多

原帖由 heavybb 於 15-07-04 發表
計返6折同平時7折用paypass差吾多
我無paypass嘛,如果佢以後都做八達通付款有折應該仲好生意過用paypass有折。

大宅

回覆 nanako82ng 的帖子

洗衣珠珠
7月1個日係荃灣個間買
超抵價36.5 再加88折 = 32.1
今日個8達通6折好搵笨喎 =-=

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:太多價啦.......正價, 公價,街坊價, 超抵價

原帖由 andyman 於 15-07-04 發表
太多價啦.......正價, 公價,街坊價, 超抵價, 熱賣價,.攪咩鬼整咁多價

不排除,第日會有 冰點價, ...

放下自在

珍珠宮

畀面勳章

andyman 發表於 15-7-4 10:58
太多價啦.......正價, 公價,街坊價, 超抵價, 熱賣價,.攪咩鬼整咁多價

不排除,第日會有 冰點價, ...

侯爵府

開心吸收勳章

宜家都好少去, 啱用既又吾返貨, 如果真係良心企業就吾好搞咁多花臣, mark up 左再減, 實實在在做生意

首頁
12345...6

尾頁

跳至