自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問下而家邊間家居電話月費平?
PXCW續約乜增值服務都冇要收月費$128
大家有冇用開其他服務商平D?
thanks

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆:家居電話

剛剛續約PCCW $55/月

大宅

引用:剛剛續約PCCW $55/月

原帖由 pigpigyy 於 15-07-25 發表
知唔知sales名?請告知

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+pigpigyy+於+15-07-25+發表剛

原帖由 希望123 於 15-07-25 發表
知唔知sales名?請告知
PM你

別墅

香港寬頻$38/月,基本功能都有,送200分鐘idd,預繳$300,簽24個月約,早幾日先裝完

男爵府

同我爭咁遠
可以pm資料比我嗎?
thanks

男爵府

引用:香港寬頻$38/月,基本功能都有,送200分鐘i

原帖由 tammywlm 於 15-07-25 發表
香港寬頻$38/月,基本功能都有,送200分鐘idd,預繳$300,簽24個月約,早幾日先裝完

...
仲平!!!係roadshow果D salesman定係其他打上cs嘅salesman?

伯爵府

引用:香港寬頻$38/月,基本功能都有,送200分鐘i

...
新客戶? 好平

別墅

引用:Quote:原帖由 tammywlm 於 15-07-25 發表香

原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-07-25 發表
仲平!!!係roadshow果D salesman定係其他打上cs嘅salesman?
我見佢個網都有做$38,可以自己約期裝,咁啱屋企附近商場又見到road show,就即刻join左,我家居電話好少用,諗住平平地keep個no.

別墅

引用:Quote:原帖由 tammywlm 於 15-07-25 發表香

原帖由 pandaforever 於 15-07-25 發表
新客戶? 好平
我係新客戶,帶舊號碼過臺

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由 pigpigyy 於 15-07-25 發表剛

原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-07-25 發表
同我爭咁遠
可以pm資料比我嗎?
thanks
PM 你了

別墅

佢個網仲做緊

別墅

引用:佢個網仲做緊

佢個網仲做緊

男爵府

引用:Quote:原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-07-25

我見佢個網都有做$38,可以自己約期裝,咁啱屋企附近商場又見到road show,就即刻join左,我家居電話好少用 ...
我屋企都係好少用,但有小朋友先安

男爵府

引用:Quote:原帖由 NaughtyLuiLui 於 15-07-25

PM 你了
thanks

男爵府

引用:佢個網仲做緊

佢個網仲做緊
thanks

男爵府

可以比Sales電話我嗎?Thx!

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由 pigpigyy 於 15-07-25 發表剛

原帖由 super_bb88 於 15-07-25 發表
可以比Sales電話我嗎?Thx!
Pm 你

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由 pigpigyy 於 15-07-25 發表PM

thanks
唔駛客氣,我續約時同佢講最緊要平,可以唔駛要超市禮券,再講埋人地香港寬頻做緊$38月費,佢先至平到$55比我咋,每次續約都要同佢傾真的很煩

別墅

回覆:pigpigyy 的帖子

可否也pm我?唔該哂。🙏🏻

首頁

尾頁

跳至