親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 yp26 的帖子

我28/8 晚上9:50 分机

大宅

雖然我本身9月頭先去曼谷, 但係都諗住唔去, 我係經hotel.com book酒店, hotel.com只要酒店confirm可以退錢先會退, 咁我直接email問酒店, 講到佢間酒店有幾好, 好想enjoy佢間酒店, 同埋話呢個係突發事件之類, 佢覆返黎除左話唔比退之外, 仲話只可以postpone到10月, 我已經搵埋住泰國的親戚打去問, 佢都話唔比postpone咁耐, 仲話唔關佢地事叫我地問返hotel.com, 所以我決定話比大家聽我住邊間酒店, 大家下次唔好去呢間酒店, 而o家希望快d黑色警示可以退錢.

大家下次唔好去呢間酒店
Mandarin Bangkok by Centre Point 曼谷

子爵府

引用:回覆 yp26 的帖子我28/8 晚上9:50 分机

原帖由 快樂鳥 於 15-08-19 發表
回覆 yp26 的帖子

我28/8 晚上9:50 分机
咁會出發嗎?

子爵府

引用:回覆 yp26 的帖子我記得妳好似同我差不多時

回覆 yp26 的帖子

我記得妳好似同我差不多時間出發,我坐emirates ,直接同航空公司訂,每張取消扣500元手 ...
我問過機票,如果唔出發,唔洗比手續費喎,但 airline 只退稅,其他搵保險攪

大宅

我經hotel.com訂Grande Centre Point Hotel Ratchadamri成功全數退回,另外經agoda訂Kempinski Residences Siam都數退回!
但住最多晚嘅Hotel: Centara Grand Mirage Beach Resort唔比退

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 c9c9c9 的帖子

多謝妳的支持,剛剛致電Expedia, 透過客戶服務員联络酒店希望 W hotel 酒店能罸我penalty, 给我取消,因我不想延期,最後客戶服務員立刻打電話到bangkok W hotel, 叫我hold 住條,唔好收線,最後經Expedia 努力,终於酒店肯無條件取消,真的很開心,我之前係agoda 的fans ,第一次經Expedia , 經過這次,佢地的customer services 非常之好,我會轉會

男爵府

畀面勳章

EXPEDIA 個電話我仲未打得通呀.....你地係咪打30774857架?? 我都想問我個PACKAGE 有無得退定點, 28/8 機, 已經CHECK IN 左, 酒店我自己EMAIL 問左, 無得REFUND, 但可以改期 6個月內.....我想知AIR ASIA 想點

子爵府

引用:回覆 c9c9c9 的帖子多謝妳的支持,剛剛致電

回覆 c9c9c9 的帖子

多謝妳的支持,剛剛致電Expedia, 透過客戶服務員联络酒店希望 W hotel 酒店能罸我pena ...
太好啦,可以講到免費取消

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:EXPEDIA 個電話我仲未打得通呀.....你地係

原帖由 nkm11 於 15-08-19 發表
EXPEDIA 個電話我仲未打得通呀.....你地係咪打30774857架?? 我都想問我個PACKAGE 有無得退定點, 28/8 機, ...
Aa都有得退,睇我另一post,但我係自己同aa訂機票。

男爵府

回覆 快樂鳥 的帖子

弓起晒

侯爵府

回覆 nkm11 的帖子

電話正確,妳要選擇cancel 就直接接到客戶服務員,我都問佢情況,佢話昨天好多酒店唔肯cancel只肯延期,但當有第2次炸彈,好多酒店已經開會決定可以free cancel

男爵府

回覆:曼谷酒店肯免收取消罰款

唉!我book cx pkg,想轉地方,酒店又未覆有冇penalty,等咗成日都未覆,cancelled 5去又到机票每人400x4,,激死人

男爵府

畀面勳章

引用:回覆+nkm11+的帖子電話正確,妳要選擇cance

回覆 nkm11 的帖子

電話正確,妳要選擇cancel 就直接接到客戶服務員,我都問佢情況,佢話昨天好多酒店唔肯 ...
選左取消都要聽音樂,已經半小時了

男爵府

引用:Quote:原帖由 快樂鳥 於 15-08-19 發表回覆

原帖由 nkm11 於 15-08-19 發表
選左取消都要聽音樂,已經半小時了
我刀聽左一個鐘歌仔呀,但搞掂晒後個心定晒,努力呀

大宅

回覆 Gudettama 的帖子

我訂個間佢都話唔比退, 佢話最多EXTEND到十月, 你有冇試過直接EMAIL比酒店? 其實係我同事之前去韓國旅行有新SARS, 佢都訂左NON REFUNDABLE, 佢話佢SEND左好多次EMAIL比酒店話今次係EXCEPTIONAL CASE, 最後酒店都肯退.

大宅

回覆 Sanrioland 的帖子

萬分感激!

男爵府

回覆:曼谷酒店肯免收取消罰款

你地點sent 比酒店呀,因英文有限公司,請問有冇資料題供……謝謝

伯爵府

引用:我經hotel.com訂Grande Centre Point Hotel

原帖由 Gudettama 於 15-08-19 發表
我經hotel.com訂Grande Centre Point Hotel Ratchadamri成功全數退回,另外經agoda訂Kempinski Residences ...
是否因為這酒店在巴提亞所以佢唔比退

男爵府

引用:我經hotel.com訂Grande+Centre+Point+Hotel

原帖由 Gudettama 於 15-08-19 發表
我經hotel.com訂Grande Centre Point Hotel Ratchadamri成功全數退回,另外經agoda訂Kempinski Residences ...
Centara Grand Mirage Beach Resort唔比退!

我都係比呢間酒店留難!扣兩晚!

大宅

ececbaby 發表於 15-8-19 23:44
Centara Grand Mirage Beach Resort唔比退!

我都係比呢間酒店留難!扣兩晚!
我都唔比退!但我見另一post有人成功退款

首頁

尾頁

跳至