親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 gowu 的帖子

邊間酒店咁不近人情

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆:快樂鳥 的帖子

Terminal21

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:Terminal21

原帖由 gowu 於 15-09-10 發表
Terminal21
最後由旅遊協會幫手同國泰fight, 剛剛收到通知改爲1晚3間房罰款!
終於鬆一口氣

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 gowu 的帖子

Good News

大宅

回覆:曼谷酒店肯免收取消罰款

我都係經永安訂酒店。後尾佢話唔退得。我自己email酒店。酒店肯退。再搵永安。永安仲話唔得。我話咁我forward埋同酒店傾果個email俾你地啦。之後永安收$350手續費黎取消

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:evaken 發表於 15-8-29 16:56 我响永

原帖由 lam2018 於 15-09-07 發表
我同你case一樣,不過係韓國Mers個次,自己問左酒店話可全數退,佢居然可以扣我接近3晚房錢,我又係比埋ema ...
我都係由旅遊協會幫手同永xfight, 扣手續費退款。但最係第一晚經永X book嘅芭堤雅酒店,到逹時候晚上9點話我知我兩間房booking 分別21/8及22/8被取消
好彩我地自駕,夜麻麻兩姊妹帶住—老兩細book過間酒店,唔洗瞓街 又好彩外家旅行,老公冇去,第日幫我打去鬧爆永x, 最後email我已confirm有房,冇比booking no., 叫我地同酒店講用姓名。第二晩去到酒店又話用姓名搵唔到我地booking,問我地agent名係?話永X,但話冇依個agent booking。老人家累小朋友都勁失望。最後搵咗大半個鐘,終於搵到我個不完整嘅名落booking, 即CHAN TAI MAN, 打咗CHAN, TAI 兩間房仲用兩個sub-agent來訂,吹脹

首頁

尾頁

跳至