親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

在fb見有人訂左日B16晚無得取消, 因行程改動所以蝕讓出來 , 任何日子包括Xmas summer都得, 總之係入住時的房
Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel , 4星
Room行政三人房 Includes: 歐陸早餐 免費無線上網
×1 張雙人床及 1 張單人床, non-smoking room
近Hammersmith (zone 2)行5分鐘, 地點幾好

原文

*********.麻煩幫手forward出去, 唔想蝕晒8千幾蚊血汗錢.....thanks!!

因行程突然有變, 之前經Expedia 買左共6晚連稅, 即原價一晚HKD1370連稅, 房價要視fu你入住及出的日子, 可在expedia 找丁, 我會在這個網價外再每晚收平hk$) , 我呢間係3人行政房, 有1雙人床+1單人床, 合一家大細包早餐, (見下圖, 我比左HKD8200), 經過一輪交涉之後, 無得退錢但可改人名及任何日子, 包括旺季eg Xmas, 出年summer (最少要連續住3晚) 有意請pm傾, 比你心目心的check in/out date我, 等我同酒店check有無房..

Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel , 4星酒店
Room行政三人房 Includes: 歐陸早餐 免費無線上網
×1 張雙人床及 1 張單人床, non-smoking room
Hammersmith 地鐡站行5分鐘(地鐡zone 2)

可自已上d酒店網找下, 地點及酒店本身都唔錯的, 唔係一般cheap hotel

Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel , 4星酒店
Hammersmith 地鐡站行5分鐘(地鐡zone 2)
可自已上d酒店網找下, 地點及酒店本身都唔錯的, 唔係一般cheap hotel

禁止訪問

回覆:倫敦4星酒店3人房連早餐

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

係咪可以轉名? 有d 酒店要check passport。

複式洋房

剛pm過當時人, 可惜我只會2個人其實可以再平d, 去所以用唔著咁大間房, 如有人有意可pm我代contact

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:倫敦4星酒店3人房連早餐

non cancel, 可以改名?問清楚酒店可唔可以改先喲

複式洋房

回覆 ccyin 的帖子

當時人已問過Expedia及酒店, 可以改人名日子,

複式洋房

大宅

畀面勳章

Hihi,

May I have the Facebook contact pls?

thx

複式洋房

回覆:bbysh 的帖子

今日見佢fb update

Pm請註明check in/out date及房形 昨日expedia問過酒店, 改日子佢地都係㑹跟入住日期在expidea上收費 (注意佢地只會顯示稅前價, 你要襟“訂房”制才會顯示埋單價)而我只可改一次名及付了hkd8.2k, 所以只可補錢但有剩的錢不可退 所以我只可在expedia連稅及服務費後每晚折讓hkd$200賣给他人. 如你入住的總額低於hkd8000, 即係計埋我折讓出來果hkd200/晚就會蝕死
quoted。。

首頁

尾頁

跳至