婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

洋房

起碼我依家自由自在,唔先見到佢地,同佢哋冇來冇往,最多係一個月比c6抱阿女返去佢哋度一次。呢種感覺真係好好。唯一唔好係我同個c6成日嘈,因為佢哋2個賤人成日比壓力我個c6要佢抱阿女返去。

又話唔鐘意我生女,又話唔認我個女係佢哋個孫,依家又要成日見,為乜。我話比你哋2個賤人知,你哋唔洗指意我個女會認你哋2個賤人。你哋点對我個女,我個女係知嫁。

公爵府

好媽媽勳章

唉...都唔知講咩好, 不過都有好多真係very good的6299的!
希望你同你個c6唔好再成日嘈了, 因為對小朋友唔係咁好的
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

如果我C6肯, 我都想同6299反面呀, 哈哈哈, 起碼唔駛個個星期受氣一次, 又唔駛D人得閒無事上黎我屋企!

複式洋房

原文章由 060905 於 08-7-4 14:41 發表
如果我C6肯, 我都想同6299反面呀, 哈哈哈, 起碼唔駛個個星期受氣一次, 又唔駛D人得閒無事上黎我屋企!

Me too!!!

子爵府

好媽媽勳章

其實有好有唔好...不過無論點...唔好比奶奶佢地影響夫妻感情...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

yeah!我都覺得依家好幸福呀!
事關我同6299反面反到自從我仔2個月大,我同個仔都無再見過佢地了。依家我仔20個月大了,希望這種褔氣可以持續落去。

6299,你地無當過我同我仔係人,我都唔會當你地存在的。

大宅

YES!
我依家同6299完全無來往,都覺得心情好咗

別墅

妳哋真好, 唔駛見99, 我過時過節都要返去.

複式洋房

你地唔使见同埋过时过节先见都不之几好,我直头要住埋一齐.受晒距气,又唔中意我生女,又要我成日系个度住,话要日日见住个孙女,正衰人,我会讲晒俾个女知

大宅

yeah!!! 我都係, 同佢2個賤人反面後, 唔洗見...好開心...我仲同c6約法三章, 只有我批準, 佢地才可來見我2個仔, 當然, 我只會好耐才比佢地見一次, 我都唔想c6難做....但話事權在我手, 真好...哈哈...

大宅

原文章由 tokwawan 於 08-7-6 21:38 發表
yeah!!! 我都係, 同佢2個賤人反面後, 唔洗見...好開心...我仲同c6約法三章, 只有我批準, 佢地才可來見我2個仔, 當然, 我只會好耐才比佢地見一次, 我都唔想c6難做....但話事權在我手, 真好...哈哈... ...

有話事權真好,
我99話來就來,無得識NO

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #11 大豬寶寶 的文章

我同你一樣.但唔同在,我連比c6抱個囡返去都冇.
爆愛車縫作

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #3 tokwawan 的文章

你終於守得雲開見月明喇
爆愛車縫作

民房

我都係啱啱一個月,可以做衰啲連個仔都唔想俾佢地見,費時煩

禁止訪問

畀面勳章

洋房

我都唔想比c6抱阿女返去6299度,不過做到呢一步,睇怕要離婚啦。不過已同c6恊定如果離婚,阿女跟我。

anyway, 祝所有同6299反左面的新抱以後繼續開開心心,自由自在

男爵府

好媽媽勳章

嘩~~!! 好令人羨慕呀!!!

其實唔止老爺奶奶,係重有佢哋啲三姑六婆。如果都係唔鍾意就唔見睬佢都傻就好喇!!

我懷疑我第日都係會有同佢哋反面嘅一日。

男爵府

如果姑仔同我老公話:奶奶唔想我返奶奶屋企.
之後一路都無上過去.

想問下,奶奶和老爺大吉利是,係唔係唔洗去呀.

男爵府

點解各位媽咪與老公的父母關係差得咁緊要.我唔係話我與99關係好,我都有對她不滿,但不置於好似佢KILL咗你全家一樣咁深仇大恨.6299始終也是你老公的父母,無他們又何來你老公呢?若你老公與你自己的父母也是這麼深仇大恨,你作為中間人又如何呢?你會否不讓小朋友去探你的父母呢?

男爵府

原文章由 FlyCatcher 於 08-7-9 14:26 發表
點解各位媽咪與老公的父母關係差得咁緊要.我唔係話我與99關係好,我都有對她不滿,但不置於好似佢KILL咗你全家一樣咁深仇大恨.6299始終也是你老公的父母,無他們又何來你老公呢?若你老公與你自己的父母也是這麼深仇大恨 ...

唔係我唔想,係佢地叫你唔好去,四子女,無個女婿,新抱返去的.係我老公話:返去都無意思.無人同你講野.
唉,都唔想講.總之注定我要無端端背個'不孝新抱'做人.

首頁

尾頁

跳至