自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:見到佢兩個諗起+單戀雙城+咋 +

原帖由 jolly_momo 於 15-09-17 發表
見到佢兩個
諗起 單戀雙城 咋

複式洋房

nganc9 發表於 15-9-17 18:18
TVB唔係禁咗萍果採訪咩?所以唔多信
係呀,因為佢成日亂講嘢,所以被TVB禁咗,佢忽周執咗,希望一周等等都快啲執埋啦,不過話時話,今次的始作俑者係東方新地,佢都係引述東方新地,通常佢冇得採訪TVB,就會引述其他周刊關於TVB的負面報導,TVB越捧邊個,佢就越黑邊個,所以啲人在TVB時就會被佢黑,然後離開TVB時就會話佢好好,出去賺多好好錢,即係話如果某藝人想得到欄蘋果的歌頌,佢就要離開TVB咁囉。

別墅

回覆:lysupruco 的帖子

支持煎pan.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

應該係喜劇啦,個造型跟足 Johnny Depp

複式洋房

金不換 發表於 15-9-18 23:19
佢好好人去年拍天眼朋友見到佢佢好Nice同我朋友影左張相朋友仲Post左Fb
絶對係又靚仔又好人,係有時呆萌呆萌咁,你同佢講嘢,佢聽唔清楚,就只識講 hi hi, 或者多謝你哋嚟呀咁囉

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

不喜歡看陳展鵬

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

如果係黃浩然加洪永城,冇咗陳展鵬就完美了

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

引用:原來原本係搵黃浩然拍架,如果係佢+煎pan我

原帖由 Pure0122 於 15-09-17 發表
原來原本係搵黃浩然拍架,如果係佢+煎pan我一定捧場

無左黃浩然套劇既吸引力對我黎講更低了 ...
其實Tony係汁二攤早在拍張保保初期時佢自己已講,我仲記得佢拍造形時第一次見佢個look 真係笑爆咀!

初頭我以為佢做配角咋!

不過每個演員跳級時總有人覺得未夠班,如果講演戲經驗少,啊港姐經驗咪仲少,又夠係女一啦

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

lysupruco 發表於 15-9-18 23:16
未紅又點串呀? 你覺得啫。在大藥坊宣傳時見過陳生,不知幾親切,我侄女叫佢展鵬哥哥,佢笑笑口向我點頭然後 ...

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

絕對支持煎pan
佢一向都係低調實力派,點會怕人搶戲份?!

至於話佢人品,兩年前有次我在一場合中見到佢,同佢傾咗幾句,佢勁nice呀,又有禮貌,笑容滿面,又主動抱起我仔一齊合照,當時又冇記者,佢唔需要做戲吖。
當時見到佢真係暈得一陣陣,我仲候擒到合照時捉實佢隻手

子爵府

回覆:【男一變配角】陳展鵬喪黑面 不滿洪永城擦鞋上位?

我鐘意睇Tony只限主持,tbb既劇我唯一睇展鵬,我絕對覺得佢係男一

[img]https://media.tenor.co/images/ad119e11a6963fdfa3

男爵府

引用:Quote:原帖由+cloudyjess+於+15-09-17+發表

原帖由 ahpoo 於 15-09-17 發表
Me too ! So frustrating!
好憎啲人放大啲字出post

翡翠宮

回覆:【男一變配角】陳展鵬喪黑面 不滿洪永城擦鞋上位?

劇名叫張保仔,主角點會係煎pan...

大宅

回覆:lysupruco 的帖子

每人對不同人的態度可以不同的, 不想去爭抝這問題.
只想發表個人意見.

大宅

引用:Quote:queen180307 發表於 15-9-17 17:58

原帖由 lysupruco 於 15-09-18 發表
未紅又點串呀? 你覺得啫。在大藥坊宣傳時見過陳生,不知幾親切,我侄女叫佢展鵬哥哥,佢笑笑口向我點頭然後 ...
發表個人意見及經歷啫, 有需要這種態度回應嗎
?

大宅

引用:Quote:queen180307 發表於 15-9-17 17:58

原帖由 lysupruco 於 15-09-18 發表
哦, 原來忠實fans, 得罪哂

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:其實套劇叫張保仔,男主應該是洪

原帖由 Rain@bi 於 15-09-17 發表
其實套劇叫張保仔,男主應該是洪
咪係囉. 嘜唔係架? 我從來無諗過陳生係男一.

呢套嘢,如果我去睇, 都應該當笑片咁睇. tony 仔太funny!

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

張保仔咁白淨嘅咩

用咗美白乎?

baby_lover    發表於 15-9-19 12:56
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

首頁

尾頁

跳至