美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

1.會唔會有機會野皮膚病/AIDS?
2.邊間平d?安全乾淨?
3.紋2個英文字仔(1.5"左右)係背脊/腳眼,邊個位無咁痛?
4.咁細個貴嗎?大約幾錢?
many tks!

男爵府

講真紋身呢d 野唔好貪平,佢收得你平,但紋到一塌糊塗,到時你喊都無用!!

大宅

都o岩,但我想知個約價先,心裡有數唔使俾人搵笨
原文章由 viennawong 於 08-7-7 17:47 發表
講真紋身呢d 野唔好貪平,佢收得你平,但紋到一塌糊塗,到時你喊都無用!!

男爵府

呢d 真係冇公價架喎!!如果一個師傅係紋得好靚,一個好渣,都唔會同價錢la~~個價只係你覺得值唔值囉!!

原文章由 a776170 於 08-7-7 17:59 發表
都o岩,但我想知個約價先,心裡有數唔使俾人搵笨

大宅

oic...咁你有無紋過?

別墅

你可以試下去新奇紋身藝術社下價先,
地址:香港灣仔駱克道79號二樓
Tel.:2527 8908

大宅

oh...thank you, but 有無人試過的呢?因為我覺得有經驗口碑信得過d
原文章由 ok_ok 於 08-7-7 19:39 發表

禁止訪問

大宅

頸椎位梗痛啦 所以我諗住紋係背部/腳眼對上,貪佢好肉d,款式類似栢芝的CCN,但我仲簡單同細d,就咁SA,係我同我老公&仔女的英文簡寫,所以唔會OUT又唔會後悔,最多見工/學校時貼塊膠布,諗好晒,但就怕貴&安全問題

原文章由 RebeccaChan 於 08-7-7 21:14 發表

我有friend成4幾年前紋,佢紋响頸後,大約3-4吋大,好似大約$700-800.唔記得.我諗而家唔可以呢個價.
佢地會開支新針同人紋.應刻乾淨.
邊個位無o甘痛?好睇個人,紋邊度都痛,我見住我friend紋,佢勁痛......
...

大宅

我有好多friend都係去新奇紋架~
我見佢d手勢都幾好架~
講真,紋身就梗係痛架啦~
睇你既容忍度去到邊喇~

原文章由 ok_ok 於 08-7-7 19:39 發表

別墅

del.............

[ 本文章最後由 ok_ok 於 08-7-10 13:54 編輯 ]

男爵府

唔建議去新奇度紋,個人覺得啫!!因為佢係好傳統紋龍紋鳳嗰d ,近年有冇改革就唔知。不過新奇真係好耐歷史,師傅技術一定有咁上下。但如果你想紋新潮d,去搵gxxxx(唔得點串個名),但價錢應該唔平。

原文章由 a776170 於 08-7-7 21:39 發表
頸椎位梗痛啦 所以我諗住紋係背部/腳眼對上,貪佢好肉d,款式類似栢芝的CCN,但我仲簡單同細d,就咁SA,係我同我老公&仔女的英文簡寫,所以唔會OUT又唔會後悔,最多見工/學校時貼塊膠布,諗好晒,但就怕貴&安全問題: ...

[ 本文章最後由 viennawong 於 08-7-7 23:12 編輯 ]

禁止訪問

回覆 #1 viennawong 的文章

禁止訪問

回覆 #1 heichunmum 的文章

別墅

我都有個係腳眼對上, 不過我覺得勁痛喎, 紋果陣又唔陏得, 怕一陏個圖就走樣, 好在個圖唔係太大, 如果唔係都唔知點算!
我另一個係背脊近膀頭位, 紋果個就完全冇感覺, 直頭訓著左添!
我2個都係hk紋, 第一個(腳)就係Gabe紋, 第二個(背)就係一個泰國朋友嚟hk果陣佢幫我紋

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我腳眼對上都有朵玫瑰花,Gabe六年前幫我紋,兩吋x兩吋$700。有噴麻醉藥,唔覺好痛。佢白手畫,手工好靚。
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔好意思!mouth: 手快寫錯咗係1200至啱
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你不如去開泰國係o個度紋重好啦, 你去事但1間都紋得好過香港, 又唔貴, 又會幫你design, 咁細都係$500左右(唔記得, 好似重平d), 當然如果有d名氣就貴d,如果怕痛就唔好紋啦, 多骨既地方紋係會痛d, 你應該諗邊個位置會靚d...

大宅

好多謝咁多位的意見,但我想知你地6299第一次見到有咩反應,會唔會唔like?

大宅

我4,5年前都响深圳紋左個,好衛生架!d針係一次性,所以唔怕!初初係會痛,但之後會麻痺左,唔覺痛!我仲紋到瞓左添!哈哈~~
我仲想紋多個添呀!

首頁
12345...13

尾頁

跳至