美容扮靚

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

好多謝咁多位的意見,但我想知你地6299第一次見到有咩反應,會唔會唔like?

另外多年後會唔化左/變左綠色?好似d人紋眉咁?

禁止訪問

回覆 #1 a776170 的文章

大宅

愈紋愈多?唔痛咩?我激光脫毛都痛到標眼水呀 anyway,你系sz邊到紋?how much?
原文章由 heichunmum 於 08-7-8 17:48 發表
我响深圳紋佢地都係用外國嘅色料,至今幾年都無甩色,反而喺Ricky紋嗰個就一年未夠已經甩色~

我以前因為C6都有紋,而且佢係拉仔,所以佢阿爸阿媽都好怕佢,所以我都有些優勢,佢地見到我有紋身都無講乜野,而且我仲愈紋愈多~~ ...

[ 本文章最後由 a776170 於 08-7-8 18:26 編輯 ]

別墅

我都冇甩色喎, 亦冇變綠色呀, 因為我2個都係單色, 彩色就唔敢講喇!
可能我未結婚之前已經有, 所以6299冇咩野喎, 何況我之前都係又紋身又脷環又臍環又一排排耳環, 佢地都冇野! 反而生仔果陣要入手術室咩都除晒, 之後一路都冇戴返喇!

禁止訪問

回覆 #2 a776170 的文章

禁止訪問

回覆 #2 v_i_o_l_a_810 的文章

子爵府

醒目開學勳章

我都讚成泰國紋~我之前都係布吉紋~師傅手勢好好~紋得好靚~sofar咁耐都無走樣走色~又平~around$400-600~

原文章由 ma828327 於 08-7-8 08:04 發表
你不如去開泰國係o個度紋重好啦, 你去事但1間都紋得好過香港, 又唔貴, 又會幫你design, 咁細都係$500左右(唔記得, 好似重平d), 當然如果有d名氣就貴d,如果怕痛就唔好紋啦, 多骨既地方紋係會痛d, 你應該諗邊個位置會 ...

大宅

WHICH商場?間店咩名?你用開個C父又叫咩名?我想呢個星期上去,TKS!

原文章由 heichunmum 於 08-7-9 02:40 發表
紋身話唔痛就呃你,不過過左又唔記得左,我去SZ去白馬廣埸一個商場入面,不過我會指定師傅,男師傅出手快啲狠啲就快啲搞店,個老闆娘好好人,而且啲師傅個個都好專業,我以前個死佬都係那裡紋,(是他介紹我去)紋了成個背,仲將佢個背印了 ...

禁止訪問

禁止訪問

回覆 #1 heichunmum 的文章

大宅

ok,你講個架步我知邊到,好,我等你紋完話我知 我都想我c6放假陪我上去,痛起上來可以meet佢
原文章由 heichunmum 於 08-7-10 00:57 發表
下,我真係唔知佢個名,其實我都想上去紋多個,那個商場在肯德基附近,二樓定三樓~~其實大陸啲地方我只係識行.但無記住個名~~

大宅

係味呢間呀?
http://www.szjltattoo.com/index.htm

禁止訪問

大宅

ok...等你消息
原文章由 heichunmum 於 08-7-10 17:17 發表
唔係呢間,好似叫紋藝館咁上下,我唔信佢有網頁囉~~

大宅

我今日上過去東門呀,不過未紋,等你話我知邊個c父先,唔係一陣佢俾個新仔幫我紋味死 ,佢係3/f好似叫紋之藝圖,但我見2/f間龍鳳紋身好似好出名咁,你地又有無friend幫襯過呀?

子爵府

我最耐果個10年前果個在TST藝之繪紋右膊後面, 因為有顏色, 至今有少少化, 9年前紋腰, 又無化喎, 跟住差唔多4年前在旺角香港紋身紋, 好靚, 仲DESIGN埋, 將我原有的LINK埋一齊, 不過聽人講佢地搬左唔知去邊啦!

子爵府

原文章由 heichunmum 於 08-7-9 02:40 發表
紋身話唔痛就呃你,不過過左又唔記得左,我去SZ去白馬廣埸一個商場入面,不過我會指定師傅,男師傅出手快啲狠啲就快啲搞店,個老闆娘好好人,而且啲師傅個個都好專業,我以前個死佬都係那裡紋,(是他介紹我去)紋了成個背,仲將佢個背印了 ...

成個背一次紋, 可能會頂唔順發燒, 所以在HK, 一次叫你分幾次紋

大宅

會唔會係傷口發炎引起發燒呀?
原文章由 高比 於 08-7-11 18:08 發表

成個背一次紋, 可能會頂唔順發燒, 所以在HK, 一次叫你分幾次紋

子爵府

原文章由 a776170 於 08-7-11 18:19 發表
會唔會係傷口發炎引起發燒呀?

咁又應該唔關發炎事, 因我老公好鐘意紋身, 佢話我知, 最好唔好一次過紋太大幅, 同埋通常我都會等D焦無哂後睇睇要唔要再補補色!

大宅

我紋隻字仔唔使補色等呀?咁你地幫襯開個間貴唔貴架?如果我紋2只英文字仔應該唔會好貴呀?

原文章由 高比 於 08-7-11 18:31 發表

咁又應該唔關發炎事, 因我老公好鐘意紋身, 佢話我知, 最好唔好一次過紋太大幅, 同埋通常我都會等D焦無哂後睇睇要唔要再補補色!

首頁
12345...13

尾頁

跳至