美容扮靚

跳至

首頁
23456...13

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

藝之繪好似係m記,百老滙隔離個商場呀
唔知大家知唔知邊度呢???
我都想紋呀,因為我想紋老公,仔,我個名嘅縮寫呀,加d荊棘,唔知幾多錢呢???

原文章由 失望 於 08-7-15 16:26 發表

藝之繪搬左去旺角女人街,第幾條街我唔記左喇

[ 本文章最後由 阿藍2006 於 08-7-25 01:50 編輯 ]

男爵府

我都仲想再紋啊~但我完全無私人時間low~唔通我同埋2個仔去咩-.-我之前紋都係有左大仔前既事lu~都係藝之繪果度紋~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

如果我要紋恐怕真係要帶埋個仔

大宅

尖咀加老威有個女仔紋身師, 我上網見佢d圖案都幾靚, 我想去佢度紋啊, "紋藝閣" 唔知有無媽咪試過呢 ????俾d意見啊....

大宅

原來有咁多媽咪都想紋身,咁我地使唔使約埋一日一起去紋? 講下笑喳,紋身係一生一世的,不能太草率的,但如果真係已經決定左的(好似我咁),咁又不妨約埋喎,橫掂我第一次都想搵人陪我壯下膽

大宅

原文章由 a776170 於 08-7-26 14:12 發表
原來有咁多媽咪都想紋身,咁我地使唔使約埋一日一起去紋? 講下笑喳,紋身係一生一世的,不能太草率的,但如果真係已經決定左的(好似我咁),咁又不妨約埋喎,橫掂我第一次都想搵人陪我壯下膽 ...

我諗住星期一會上去同佢傾吓, 因為要先起個 draft, 而且我個仔佢自己 design咗個梵文圖案, 都要交俾佢超圖樣, 順便預約埋時間, 妳有無興趣一齊上去睇睇啊.....不過就要等我同個仔放工先去喎....妳有興趣就 pm 我啦....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

如果係你地諗住去邊度紋呀???

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我想紋幅九尾弧係背到,個size大約15寸x6寸左右,唔知邊間又平手工又好呢??仲有想問下有無人知,紋九尾弧係咪唔可以紋足九條尾,出面好多師傅唔會紋九條,仲有紋左係咪好影響運程ka???

我問左好多人,都係答d唔答d,有無人可以正確d話個答案比我聽下....

大宅

媽咪有紋身..d人會眼超超,反而爹d有紋身..d人又好似無乜野咁..
我有2個紋身,可能我後生加上有個一歲B女,d人實眼超超

大宅

我唔會理人點睇架.....我又唔係為佢地而活嘅, 況且紋嚮我身, 又唔係紋嚮佢身,關差佢地事咩.....不過我都係紋腰後面, 平時都唔會見到, 只係去游水先睇到, 去到沙灘, 游泳池, 大把女人有紋身啦....so what !!!!

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-7-26 23:03 發表
如果係你地諗住去邊度紋呀???

我會去尖沙咀加連威老道"紋藝閣"度紋

男爵府

原文章由 BigPink 於 08-7-27 15:53 發表
媽咪有紋身..d人會眼超超,反而爹d有紋身..d人又好似無乜野咁..
我有2個紋身,可能我後生加上有個一歲B女,d人實眼超超

我成日都比人眼超超架啦~關佢地咩事姐~咁8~有d師奶仲講得好過份tim~~我會望住佢地~叫佢地講大聲d~但佢地又唔講~嘩哈哈~~又話我未夠秤果陣比人搞大個肚~無男人要啊....之類low~想打佢~頂....可能我有一個3歲大既仔+11個月既仔~~~成日都自己一個同佢地出曬街掛-.-

大宅

其實邊間紋我無咩所謂,最緊要跟c父,c父手藝好,個公仔無咁易&快化/變色,我係網上睇過如果落針落的深唔單止痛個圖仲會因入血而化開,所以之前d媽咪話紋左多年都唔化&變的,我想知係邊間&咩c父?信心的保證

大宅

我今日上咗去"紋藝閣"搵嗰個女師傅 - Brenda, 我起稿都等咗個半鐘......我紋三個英文字母加兩粒細星星, 星星有colour 嘅, 再加少少碎星星做點綴, 大約6.5 - 7cm大, 盛惠 hk$900.00, 我個仔個圖就大d, 大約15cm長, 5cm闊, 淨黑色, 都係 hk$900.00, 本來要去到8月29號先有得紋架.....不過個師傅知我就快生日, 所以佢肯下星期一同我開 ot, 都幫我紋.......佢好好人架......

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

詳細地址係???
等我又上去起稿睇下點呀
點解你會去個度紋呀???
THX

原文章由 cherrytso 於 08-7-27 16:49 發表

我會去尖沙咀加連威老道"紋藝閣"度紋

[ 本文章最後由 阿藍2006 於 08-7-31 13:56 編輯 ]

大宅

請問hk 有冇師傅識紋寵物o個樣既呢?! thx

男爵府

好媽媽勳章

妳地覺唔覺得紋身係會上引,紋完一個又想紋第二個

男爵府

畀面勳章

我隻6上個星期都紋左1個係腳到,都好靚呀,佢紋左隻八爪魚係小腿果到,我搵個c父仔佢係元朗嫁,蚊左6000蚊,唔知算唔算貴呢?

大宅

原文章由 阿藍2006 於 08-7-31 13:55 發表
詳細地址係???
等我又上去起稿睇下點呀
點解你會去個度紋呀???
THX

http://www.brio-tattoo.com/

妳去依個 website 睇吓啦......
無啊.....之前想上去有關d website 睇吓有咩圖案, 咁無意中就睇到依個website, 覺得佢d pattern 都幾靚, 而且佢係女師傅, 之後問人, 原來有d朋友都係去依度紋嘅, 佢地都話ok, 所以咪上去囉.....以我嗰日上去起圖稿所見, 個師傅真係忙都食飯都要嗱嗱聲食啊...因為有好多客都等緊啊.....不過妳要指定搵個女師傅啊, 佢叫 brenda, 因為上面仲有個亞伯紋身師傅架.....所以唔好搵錯啊...起pattern 都要預先打電話去預約咗先架....

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你紋個時覺唔覺痛呀???
係唔係麻醉藥呀??我驚我會叫晒救命
你紋左幾耐呀??

原文章由 cherrytso 於 08-7-31 21:07 發表

http://www.brio-tattoo.com/

妳去依個 website 睇吓啦......
無啊.....之前想上去有關d website 睇吓有咩圖案, 咁無意中就睇到依個website, 覺得佢d pattern 都幾靚, 而且佢係女師傅, 之後問人, 原來有d朋友都係 ...

首頁
23456...13

尾頁

跳至