夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我老公尋晚就有喇
有點意外
雖然佢平時都好溫柔
對我好好
不過
佢平日唔駛我餵佢架
(佢唔係大男人既人)

但尋晚反而佢主動喎
真係心甜

大宅

我果個無餵過, 平時夾餱比我算唔算呀??

男爵府

間唔中都會有, 通常都係佢食左D佢覺得好好食既野, 想比我食, 佢就會主動餵我食一兩口!有時都覺得幾心甜架!

大宅

偶然都會既

侯爵府

好媽媽勳章

yes,老公餵我食 (fruit) everynight.
It is because we like to watch TV every night inside our room. We lay in the bad, I lay in the inner part and my husband lay in the outer part that is next to the desk. We put those fruit on the dest next to my husband and he will feed me ..........

複式洋房

有時都會架.. 通常都係佢鐘意食個d 野..
不過佢食野有時會快左d.. 變左"質"我食咁
但其實都好開心
仔仔既游泳學習日誌,得閒去參觀下啦! (已經辛苦地update左十堂喇)
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1414017

伯爵府

原文章由 mbean 於 08-7-11 15:23 發表
但其實都好開心

質你食咁攪笑

Melody
都算吖

伯爵府

原文章由 mbean 於 08-7-11 15:23 發表
但其實都好開心

質你食咁攪笑

Melody
都算吖

禁止訪問

畀面勳章

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有..

有時唔好食果d, 就好鬼快 "質" 埋黎

子爵府

間中都有架, 通常係:

1. 出街食飯, 但我又忙住湊仔, 佢就會夾比我食.

2. 佢覺得好好味的, 就會夾比我試, 同我分享.

都開心的~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

如果出街食sushi又食海膽時,佢會喂一啖佢海膽比我食. HAHAHAHAA

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

haha
如果等我老公餵我
我餓死咗好耐喇
調番轉係我餵嘢俾佢食
因為佢係除正餐外唔食其他嘢架
又唔鍾意食生果
所以佢喺用電腦同打機哩D冇反抗能力嘅時候
就係我餵食嘅時候
包括生果/甜品/小食....

大宅

係街、係屋企都有嫁~
有時仲一家三口餵嚟餵去....ar女會話:我呢~我呢~ 或者 我又要~我又要~~

翡翠宮

夾餸比我就時時都會,尤其多人一齊食飯,我honey就最鍾意係咁夾比我,方死我無得食咁,but我成日都同佢,我鍾意自己夾,佢話我食野食得慢,唔幫我夾一陣比人食哂,有時,佢仲會"meet"埋蝦殼,搞到佢d屋企人有時都話佢服侍周到,

不過,餵我食野就好小,因為我唔太like,通常都係佢食到d好食的野,叫我試就會餵我,但我都會話唔使,除非我對手當時唔得閒~~~

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個C6成個細路仔咁,食野永遠唔會顧其他人,仲要同個仔爭 等佢餵,死左十世囉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

成日都有丫....有時夾餸佢咁岩夾左我想食果舊..我就會係佢身邊"呀~"咁佢就會將佢夾住果舊野放入我口...同樣我都成日餵佢食野^^
出街食一人一個lunch...唔同餸..我會餵佢試食我d餸..佢又會餵我食佢果d餸囉

禁止訪問

水晶宮

我地会抢也食...

男爵府

會架! 不過多數係食西餐~ 因為我地會叫唔同既野,而且多數有汁唔想撈亂味道...所以咪用叉互餵囉! 中餐就會夾餸比對方,但好少會餵...

如果喺屋企食立雜野時,老公仲會用口餵我添! e.g. 百力枝~

首頁

尾頁

跳至