想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

我由今年1月 起已開始造人, 而且亦有用 d 仔. 在 2 月份時已 check中了 , 但 cfm 1 星期左右 已抓不住 ,經期來了bb走了 .
到現在 7 月 , 前 4 天 已 cfm 中了 ( 深線 ) , 但今天 check體溫 down 了 , 而再驗 ,已是很淺很淺線 , 而且小便帶有小小紅色 . 發生咩事 2 次都係咁 .... 都係結合唔到 . 中左都唔夠 幾日就留唔住 .....

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原文章由 1125bbmama 於 08-7-15 13:19 發表
我由今年1月 起已開始造人, 而且亦有用 d 仔. 在 2 月份時已 check中了 , 但 cfm 1 星期左右 已抓不住 ,經期來了bb走了 .
到現在 7 月 , 前 4 天 已 cfm 中了 ( 深線 ) , 但今天 check體溫 down 了 , 而再驗 ,已 ...

你係用排卵條 check bingo 定係用驗孕條? 之後有無去醫生度double confirm?

第1次後, 有無再好好調理身體?

侯爵府

原文章由 1125bbmama 於 08-7-15 13:19 發表
到現在 7 月 , 前 4 天 已 cfm 中了 ( 深線 ) , 但今天 check體溫 down 了 , 而再驗 ,已 ...

今次都未必一定有事架? 睇多幾日先喇!! 唔好

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章

don't be so worry sin la
原文章由 wm720915 於 08-7-15 15:40 發表
睇多幾日先啦!

民房

原文章由 miffymiffy 於 08-7-15 14:18 發表

你係用排卵條 check bingo 定係用驗孕條? 之後有無去醫生度double confirm?

第1次後, 有無再好好調理身體?

係用驗孕條 check ,上 1 次就有睇 doctor check & cfm . 今次我怕好似上次咁 , 想等多幾天才去睇醫生 . 但唔洗等 la , 現已有 M come 感覺 , 而且 vv 已有啡色 . 點解會 2 次都係咁 ???

民房

咩叫d仔??

男爵府

你不如去搵醫生confirm 先!
若失敗就即刻check 賀爾蒙 and 黃體...
睇下係咪不足而"陀"唔穩...
找出原因,對正下藥

首頁

尾頁

跳至