在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

全職/在職大埔靚媽會***取消***

唔知有冇全職媽咪住大埔呢,
不如大家一齊傾o下and 試o下
一齊攪個聚會呀,我諗會好開心

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 有冇全職媽咪住大埔

Hi :
你好!我都係全職媽媽

男爵府

我都係住大埔架

侯爵府

hi,你地o既小朋友有幾大呀

男爵府

你地好,我叫ADORA 我係一個20個月大的百厭小公主.我係黎報到的.

伯爵府

好媽媽勳章

Hello all :
我個女今個月o岩o岩三歲,我地住寶湖花園,你地住邊頭呀?

侯爵府

你地o既小朋友都大過我bb
我bb10個月大,我地住o係頌雅苑

水晶宮

[size=small]hihi!!其實我已經唔係大埔住了,,不過我外家係大埔泮涌村,,知唔知係邊呢?有聚會可以預埋我嗎?我成日都會入大埔君豪飲茶架!
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

kcpak
大埔泮涌村係邊到o黎架,下次你入
開黎隨時可找我架,到時我帶埋bb出黎同
你bb一齊玩呀,到時又可約埋其他bk媽咪一齊,
唔知你bb有幾大呢

水晶宮

[size=small]泮涌村係火車站附近的.其實我童年一直係大埔生活,可惜我係一個路盲,所以你地住既地方,我都唔知係邊,,哈哈哈........我有個朋友住大元村的,她有幾個小朋友,所以出入都唔方便,所以我一得閒就過去陪佢,哈哈!!佢仲悶過晒我地,,好慘!!
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

伯爵府

好媽媽勳章

泮涌係火車站隔離,我好少去果邊,大約都知係邊!
係呢,你自己湊住bb返入大埔呀?都幾遠喎∼∼
反而我生左個女之後就好少周圍去,多數都係大埔出入,等老公放假先至會去遠d!
如果你地約出黎預埋我啦,等阿女同你地d細bb玩下,佢好鍾意bb架。

伯爵府

好媽媽勳章

kcpak 寫道:
[size=small]泮涌村係火車站附近的.其實我童年一直係大埔生活,可惜我係一個路盲,所以你地住既地方,我都唔知係邊,,哈哈哈........我有個朋友住大元村的,她有幾個小朋友,所以出入都唔方便,所以我一得閒就過去陪佢,哈哈!!佢仲悶過晒我地,,好慘!!

我以前都係住大元村架∼∼

伯爵府

牛年勳章

各位
我都唔係係大埔住架 ,我都係外家係大埔
我間唔中就會番大埔 , 我今日就番左黎住一晚LA
仔仔8個月大
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

男爵府

HI! 我係住富享村,我都好少去其他地方,有時返我媽屋企,(TUEN MUN)大埔好悶,吉之島好少,行兩行就行完,我好多時想同大埔媽咪一齊傾下計,等囡囡都可以交多D朋友.如果出來,請叫我,謝謝!! :-P :-P

侯爵府

mandyfung,
你住富亨o米好近我屋企,
但係我好似未見過你,可能
我成日留o係屋企冇出街(我好懶)
所以重未同你碰過面

男爵府

你知唔知邊個係我??同我個肥老公一齊這張大頭照.哈哈!!所以有什麼活動一定要叫我.
各位!你們在假期有渡有什麼活動好玩,記得話比我知,謝謝!

水晶宮

hi各位:我今個星期六(3/7)會入黎大埔,唔知你地得唔得閒呢!有興趣請報名........哈哈哈!!
1) kcpak

侯爵府

sorry呀kcpak,我星期六下午要出
荃灣不能同大家見面,其實我好想出
o黎架,依家只好等你下次再入黎大埔,
又或者你會早上入黎大埔定係下午,上午我
都出到架

男爵府

請問有什麼活動???我ok!!
kcpak 寫道:
hi各位:我今個星期六(3/7)會入黎大埔,唔知你地得唔得閒呢!有興趣請報名........哈哈哈!!
1) kcpak
2) mandyfung
:-P

水晶宮

我地第一次約會(哈哈!)當然飲下茶,傾下心事先啦!
wing_so:我當然約下午,飲下午茶,你可以嗎?

首頁

尾頁

跳至