影視娛樂

跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

有無jm睇咗第二集,carol姨簡直係一夫當關萬夫莫敵既境界,超正但嗰個摩根爆俾啲野人知有槍又俾人立咗支槍走,真係好蠢,一陣黎多獲都唔知點算,佢既仁慈可能就咁又累死人
今集仲未講上集喪屍遊行隊伍遊到去阿歷山大,如果希望出面隊喪屍搞掂咪埋啲死剩wolves,會唔會天真咗

大宅

回覆:The walking dead S6 劇透討論

邊到有得睇呀?jm~

大宅

引用:邊到有得睇呀?jm~ +

原帖由 天使青蛙 於 15-10-19 發表
邊到有得睇呀?jm~
我去百度下載咋,千尋搵都搵唔到

大宅

引用:Quote:原帖由+天使青蛙+於+15-10-19+發表邊

原帖由 oolongpig 於 15-10-19 發表
我去百度下載咋,千尋搵都搵唔到
等我研究下唔係好識添

大宅

有睇,本來最鍾意Daryl.但依家越來越鍾意 Carol.女中豪傑,佢六個season的轉變拍得好好。

希望 Morgan 快d 跟上節奏,唔好o甘麻麻煩煩啦。

rosaki    發表於 15-11-4 08:36

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

今季呢兩集都好緊張,
希望Ricky佢地快d搞掂
番去保護佢地。

la_source    發表於 15-10-20 11:24

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:今季呢兩集都好緊張,希望Ricky佢地快d搞掂

原帖由 小安 於 15-10-20 發表
今季呢兩集都好緊張,
番去保護佢地。
S06e01 睇到恰眼訓,係咁問老公做完未吖。

主角個仔換左人?今集見唔到佢。

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+小安+於+15-10-20+發表今季呢

原帖由 LedTV 於 15-10-20 發表
S06e01 睇到恰眼訓,係咁問老公做完未吖。

主角個仔換左人?今集見唔到佢。
我應該同walking dead 緣儘了。

上季我都未睇晒

大宅

引用:有睇,本來最鍾意Daryl.但依家越來越鍾意+C

原帖由 annecy 於 15-10-19 發表
有睇,本來最鍾意Daryl.但依家越來越鍾意 Carol.女中豪傑,佢六個season的轉變拍得好好。

希望 Morgan 快d ...
係呀,carol真係無敵,仲上季單人匹馬走入去食人族開始已經開始鐘意佢,真係唔可以睇少女人

大宅

引用:今季呢兩集都好緊張,希望Ricky佢地快d搞掂

原帖由 小安 於 15-10-20 發表
今季呢兩集都好緊張,
番去保護佢地。
係呀,尤其是今集,好在rick team無傷亡,不過我寧願嗰個神父瓜,佢啲戰鬥力同嗰度啲原居民差唔多,唔記得佢點解篤完人背脊之後又話信返rick lor

男爵府

Carol姨真係好正! 一個頂十個

之前幾集咁賢良淑德今集嚟個反高潮, 之前一個救佢哋全部人又係好英, 好想睇多d佢發威既戲!

好想快d有下集, 一個禮拜播一集真係太少

男爵府

oolongpig 發表於 15-10-19 22:52
有無jm睇咗第二集,carol姨簡直係一夫當關萬夫莫敵既境界,超正但嗰個摩根爆俾啲野人知有槍又俾人 ...
咪係, 心軟放走佢哋, 一陣又好似上次咁翻啅, 呢度咁好地方點會咁容易放過
班喪屍未必整死埋W(可能走既路線唔同), 但肯定就係Carol佢哋對付完W就要殺一大班喪屍, 架貨車整鬆咗圍牆再比班喪屍推冧, 分分鐘搞到又唔可以再喺度住喇

珍珠宮

2018復活節勳章

Carol 型爆
Morgan 一路睇一路义佢,見到啲 wolves 咁變態仲繼續仁慈,講啲料比人知不特止仲要比人立在支槍,睇到勁炆

不過估唔到 wolves 有咁多人,之前以為得兩丁變態友結盟

My Egg Egg Egg Egg Easter House

伯爵府

超正 好少頭一兩集都咁緊張 又要等下星期啦

大宅

果個新入村嘅女仔.....其實會唔會系wolves 嘅undercover ???

大宅

引用:Carol+型爆+。Morgan+一路睇一路义佢,見到

原帖由 fishes 於 15-10-20 發表
Carol 型爆 。
Morgan 一路睇一路义佢,見到啲 wolves 咁變態仲繼續仁慈,講啲料比人知不特止仲要 ...
之前可以set到daryl同arron中嗰個喪屍陷阱其實就估到唔係得一兩丁友,但嗰堆人真係好變態,斬死人不特止仲要斬到爛晒同斬斷對手,又跑得超快,好癲

大宅

引用:超正+好少頭一兩集都咁緊張+又要等下星期啦

原帖由 馬明嫂 於 15-10-20 發表
超正 好少頭一兩集都咁緊張 又要等下星期啦
好期待下集,喪屍大軍應該殺到,又唔知點拆,希望唔好又要搞到棄城啦

大宅

引用:果個新入村嘅女仔.....其實會唔會系wolves+

原帖由 MrsGemmaR 於 15-10-20 發表
果個新入村嘅女仔.....其實會唔會系wolves 嘅undercover ???
有好多人都咁估,不過我覺得可能唔係,但俾佢啲伏線又講到好似係咁,但其實wolves 好似係執到arron之前丟失的背包先見到有呢個社區,如果嗰個女仔係內應,唔駛再有相見到都會殺入去啦,不過嗰個女仔都唔似好人,食龜

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+fishes+於+15-10-20+發表Caro

原帖由 oolongpig 於 15-10-20 發表
之前可以set到daryl同arron中嗰個喪屍陷阱其實就估到唔係得一兩丁友,但嗰堆人真係好變態,斬死人不特止仲 ...
班人咁變態架
個世界已經咁仲琅攪事

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+MrsGemmaR+於+15-10-20+發表

原帖由 oolongpig 於 15-10-20 發表
有好多人都咁估,不過我覺得可能唔係,但俾佢啲伏線又講到好似係咁,但其實wolves 好似係執到arron之前丟失 ...
未睇第二集呀,今晚睇

首頁
12345...26

尾頁

跳至