親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

8月初宿霧自由行,有冇好食好玩介紹?請介紹!

大宅

最近有冇人去過呀?請報料!

禁止訪問

別墅

我六月尾剛去完宿霧,陽光與海灘,好relax。你住邊間,我哋住Maribago Bluewater,都幾正,有私人沙灘同島,雖然唔算好新,但環境舒適,好適合渡假。宿霧好多海鮮食,出海玩浮潛啲珊瑚同魚好多顏色,好靚。

翡翠宮

揪一日時間玩保和島,幾值得去.

大宅

原文章由 RnD正BB 於 08-7-25 16:33 發表
8月初宿霧自由行,有冇好食好玩介紹?請介紹!

我n年前去過,好正,無得頂,以陽光海灘天天新鮮海鮮餐,
Cebu真係超抵玩.
我住Maribago Bluewater,餐廳海鮮又平又正,
沙灘會有人遊說你出海釣魚,
價錢已包釣魚用具,bbq午餐,照顧周到!
如有機會看見大大隻海膽,船夫或會問你想吃嗎,想吃就即
jump.
town 有shopping mall,不知道現還有無 no overleaf buffet,不浪費就半價,浪費就收全費,非常環保.

祝旅途愉快!

大宅

reomum

謝謝你的資料,我們會住plantation bay.

原文章由 reomum 於 08-7-28 15:28 發表
我六月尾剛去完宿霧,陽光與海灘,好relax。你住邊間,我哋住Maribago Bluewater,都幾正,有私人沙灘同島,雖然唔算好新,但環境舒適,好適合渡假。宿霧好多海鮮食,出海玩浮潛啲珊瑚同魚好多顏色,好靚。 ...

大宅

羊咩咩太太

多謝你提供資料,希望我們會有機會陽光海灘天天新鮮海鮮餐.

原文章由 羊咩咩太太 於 08-7-28 21:37 發表

我n年前去過,好正,無得頂,以陽光海灘天天新鮮海鮮餐,
Cebu真係超抵玩.
我住Maribago Bluewater,餐廳海鮮又平又正,
沙灘會有人遊說你出海釣魚,
價錢已包釣魚用具,bbq午餐,照顧周到!
如有機會看見大大隻海膽,船夫或會問你想吃嗎, ...

男爵府

我4月都去完,呢個地方既人好鐘意屈錢架,出去玩浮潛都要小心,佢可能有d地方有浮波,你唔好游過去,唔係佢會罰你錢,又話call police又盛,最後我都堅持唔比,因為佢明陰我地,冇事先講,最後又咪係冇call police,仲有,佢既taxi永不落標,次次都係開你價架,連hotel都係咁衰架,你預左要講2份一價錢先好yes佢

http://kawaii-kids.com/

別墅

yes, remember to bargain before paying for the souvenirs in tourist attractions.

首頁

尾頁

跳至