夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

我有一位男同學他有老婆和兒子但....也有親密女友,每次聚會他也帶同一位女友出來,他並沒有離婚,他跟太太結婚7年多太太的外家非一般的有錢.他也是一位有錢人.
我和朋友討論這男同學的事....得到的結論是(很正常呀)原因話减壓喎.....一齊嘅直口我都不可以接受....如此下去豈不是道德輪茫

水晶宮

有$人经常有为家族利益而结合的情况
他们是吗

別墅

佢哋應該就唔係喇...青梅竹馬囉

別墅

好多男人都想做齊人.:;pppp: :;pppp:

水晶宮

可能就系生活得太好
想温D刺激
不知珍惜
玩出火就知后悔

侯爵府

醒目開學勳章

我都有個朋友係男,有太太同情婦,個情婦重係護士長,兩個女人都知大家存在.個情婦重有小朋友,都好多年, 有時真係好難講,

民房

其實兩公婆邊有隔夜仇? 有乜唔開心咪攤出嚟講,唔好將啲誤會愈積愈深。就好似尋睌嘅事大家處事方式唔同,佢以為咁小既事唔上心冇乜大問題但對我嚟講可能影响到我,咁老公就等我下咗啖氣之後坐低慢慢講,大家傾咗近一個鐘,其實大家嘅出發點都係想為個囡好,希望將個囡照顧得更加好。

禁止發言

珍珠宮

以前些男人是合法地迎娶偏房, 依家唔可以了, 重婚屬違法。

其實, 呢個一夫一妻制, 是咪一定work呢?

超有錢既男人, 身邊一定多過一個女人。

禁止訪問

複式洋房

我有時都會覺得好感慨,現在既人道德觀念越來越簿弱, 做人第三者都做得光明正大, 離婚好似家常便飯, 一紙婚約真係紙咁簿, 唔理有錢無錢既結婚男人好多都背叛過老婆, 又或者為人老婆者完全忘記漠視自己老公感受在外面周圍發hao放電

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實我發覺而家好多30+既couples都係咁架, 自己有家庭, 但出面又有情人喎
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

別墅

有啲情人雙方面都有家庭但是因為不想失去傳统家庭及仔女....因而在外面揾些不用付債任嘅((((男/女朋友))))但是很多還很傳統太太/丈夫得知他們有外遇後都視而不見不會/怕出回應,逃被.....很悲哀

男爵府

醒目開學勳章

有時做女人真的很無奈, 明知老公出面攪三攪四, 但為了仔女, 只能忍受.

有些人常說, 如果自己老公出外攪三攪四的話, 一定會離婚. 但當這事真的發生在自己身上時, 她便會發現離婚不是想像中這麼容易啊.

別墅

其實以前d男人三妻四妾先至係正常,而家要一夫一妻制對某些人來講真係很難去忍受外面的引誘吧.

首頁

尾頁

跳至