跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪, 你們好!
近日, 我開始search一些幼兒園的資料, 很多網上的資料表示他們只會接受2007年1月1日至8月31日出生的bb報名, 如我的bb是在9月初出生, 那是不是他們一定不會接受我的報名, 如真的是這樣, 是不是代表我的bb便沒有機讀幼兒園??????????????????
我真的不想待bb三歲的時候才讀幼稚園呀, 因為我怕佢到時什麼都不懂, 故想請問各位媽咪的意見, 謝謝!

大宅

原文章由 Yvonnehoney 於 08-7-26 10:18 發表
各位媽咪, 你們好!
近日, 我開始search一些幼兒園的資料, 很多網上的資料表示他們只會接受2007年1月1日至8月31日出生的bb報名, 如我的bb是在9月初出生, 那是不是他們一定不會接受我的報名, 如真的是這樣, 是不是代 ...

我問過屋企附近一間幼兒園,佢地同我講只要bb夠歲半已經可以預約留位啦,其實最好打電話去問會清楚好多,佢寫就一定咁寫,但係問嘅時候就唔同架啦...

大宅

幼兒園係唔係即係 nursery ar? 係唔係而家要報名 la??

大宅

係呀, 幼兒園即Nursery, 我打過去問d幼兒園, 有d 9月份會開始派表, 而大部份10-11月都會派了, 所以你可以去問下一d你心儀的幼兒園先!

複式洋房

幼兒班叫Pre-nursery班 (PN班),for kids of 2 yrs old or above. Not all the Kindergarten (KG) have PN class but only K1 or above. For PN class in the school year of 2009-2010, kids are accepted only if they are born no later than Dec 31, 2007. If a kid is acceped, the KG will let him join the class once he reaches 2 yrs old. Say for example, for baby born on Sep 1, 2007, he can join PN class on Sep 1, 2009. For baby born on Oct 1, 2007, he can join on Oct 1, 2009, 1 month later than those born in Sept, and so on. Hope it helps!
Welcome to visit Kolby & Cheryl's Blog
http://hk.myblog.yahoo.com/ilove-kachun

大宅

oic! thanks!! 咁係唔係要親身攞 form 同交 form ga? As I am a working-mom, I will not be free on weekdays!!

首頁

尾頁

跳至