自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

annann246 發表於 15-10-24 23:20
真係好登對的一對壁人,估唔到世上竟有如此絕配的一對賤人。
個細路點衰都無理由咁恰人而且 ...
係囉!個細路咁可憐,個女人都可以無動於衷

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

sfccwy 發表於 15-10-24 23:41
之後小朋友點呀?佢家長有冇到場?
跟進中

侯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 barbiewong 於 15-10-24 發表

原帖由 亞牛亞妹 於 15-10-24 發表
咁知唔知之後點呀?睇到真心痛
個難忍嘅老婆,係唔係俾個细路踢到七孔流血,內傷嚴重,所以個難忍要發大嚟攪

大宅

回覆:如你是這小孩父母,你會.....

Lee D人咪整到小朋友創傷!如果將來唔好返、有仇恨仲大獲!我睇到一半都唔睇!心痛!(利申!我自已對仔女都好惡!)但Lee個男人簡直不知所謂!

翡翠宮

引用:真係多左好多神經病

原帖由 FSBN 於 15-10-24 發表
真係多左好多神經病

公爵府

引用:其實呢個男人推個細佬係咪已經犯左法?大人

原帖由 PINGADA 於 15-10-24 發表
其實呢個男人推個細佬係咪已經犯左法?大人推細佬無理由會無罪囉,點解警察唔拉個男人?

...
我覺得小朋友父母可能可以告番果對夫妻,佢話小朋友踢個老婆但冇片, 事實係點冇人知,但有片証明個男人喝個小朋友,又推個小朋友,聽得出個小朋友勁驚,心靈創傷點計?算唔算普通襲擊?
依d時候可能係鬥惡....

伯爵府

有病!個兩公婆有咩咁巴閉?!小朋友不停道歉!最尾都求姨姨原諒,個死x婆眼尾都唔望!真係睇到火滾!

侯爵府

我仔都試過,七歲時書包唔小心撞到個女人,搭火車佢入車箱先,
我同佢隔了几個人,佢撞到人已即時講對唔住,佢老公好大聲講xx老母,我即刻走過去,佢見到我就唔敢再出声,所以香港好多人恰細路

tsung    發表於 15-10-25 00:13

男爵府

好媽媽勳章

引用:真係好登對的一對壁人,估唔到世上竟有如此

原帖由 annann246 於 15-10-24 發表
真係好登對的一對壁人,估唔到世上竟有如此絕配的一對賤人。
個細路點衰都無理由咁恰人而且 ...
認同。大聲夾惡,兩個大人係到兇個細路。以為自己好醒,不知所謂

大宅

引用:睇晒三條片段,根據個男人自己親口所講,個

原帖由 kkvicky 於 15-10-24 發表
睇晒三條片段,根據個男人自己親口所講,個小朋友只係從後向前行時踢到佢老婆1腳啫!最多鬧句咪算囉,唔駛 ...

男爵府

引用:Quote:sfccwy 發表於 15-10-24 23:41 之後

原帖由 barbiewong 於 15-10-24 發表
跟進中
睇完鄧個細路心痛,好大陰影

tsung    發表於 15-10-25 00:11

子爵府

回覆:barbiewong 的帖子

細路唔啱都好
都唔應該咁玩人嚇人兇人
咁大個人都無分寸

男爵府

引用:有病!個兩公婆有咩咁巴閉?!小朋友不停道

原帖由 jzzz1102 於 15-10-24 發表
有病!個兩公婆有咩咁巴閉?!小朋友不停道歉!最尾都求姨姨原諒,個死x婆眼尾都唔望!真係睇到火滾!:ange ...
咪係囉。又唔拉走隻癲x.一個小朋友有心又好無心都好,就算初時態度唔好,隻癲x咁兇佢都真心道歉。又唔比人走又推又剩,佢蝦小朋友唔識駁佢姐,佢推個小朋友無論大力細力有無受傷都掂到香港保障婦孺條例啦。我係小朋友一定會向街外大叫救命,比人困住囉。多d呢種死x婆同癲x細路實有童年陰影,大左都唔知會唔會好似佢地咁

珍珠宮

BK Milk勳章

引用:我仔都試過,七歲時書包唔小心撞到個女人,搭

原帖由 kayen 於 15-10-24 發表
我仔都試過,七歲時書包唔小心撞到個女人,搭火車佢入車箱先,
我同佢隔了几個人,佢撞到人已即時講對唔住,佢老 ...
跟本呢類人就係懦夫

伯爵府

引用:小孩已說唔小心又道歉,有必要鬧得咁兇狠嗎

原帖由 barbiewong 於 15-10-24 發表

小孩已說唔小心又道歉,有必要鬧得咁兇狠嗎?
可能個細路真係過份…又或者未入舖前態度好差…係其他人面前做戲。

識走入去人地舖頭避風頭都好醒目……

水晶宮

引用:Quote:原帖由+亞牛亞妹+於+15-10-24+發表咁

原帖由 jodylulu 於 15-10-24 發表
個難忍嘅老婆,係唔係俾個细路踢到七孔流血,內傷嚴重,所以個難忍要發大嚟攪

...
睇佢肥C大隻企喺度應該唔係囉兩公婆都未食藥

大宅

果兩公婆真係覺得真理就係佢地果邊

男爵府

兩個大人痴根,天收佢,大蝦细比屎喂!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

唔知以為個細路踼斷咗個八婆隻腳

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

2公婆係唔有病,有病睇醫生啦,咁樣蝦個小朋友:anger
睇到個小朋友好慘

人的一生就像在拉屎,有時你已經很努力了,可出來的只是一個屁。..

首頁
34567...12

尾頁

跳至