跳至

首頁

尾頁

男爵府

想問你們有咩心水choice幼稚園?
我無頭緒!!可否比D意見?
提供邊區邊間好?
thx thx

大宅

英藝&德怡應該是比較好的.

可參考一下.

我住嘉湖一期樂湖居.

妳好啊!!

男爵府

原文章由 加應子 於 08-8-3 15:06 發表
英藝&德怡應該是比較好的.

可參考一下.

我住嘉湖一期樂湖居.

妳好啊!!

hello你好,我住天水圍...村屋嫁,
不過英藝成日轉老師wor...

大宅

你好呀~~

我囝囝今日第 1 日返 N. 1 啦~~元朗珈琳, 都唔知好唔好, 不過今日第 1 日返學, 囝囝無喊, D老師好似幾OK (遲D唔知呢), 不過到囝囝上 K1時, 都想轉間有基督教背境既, 因為我地係教徒, 不過都要視乎囝囝既學習情況

樓主~~你既小朋友返學未???

男爵府

原文章由 平安 於 08-8-4 16:02 發表
你好呀~~

我囝囝今日第 1 日返 N. 1 啦~~元朗珈琳, 都唔知好唔好, 不過今日第 1 日返學, 囝囝無喊, D老師好似幾OK (遲D唔知呢), 不過到囝囝上 K1時, 都想轉間有基督教背境既, 因為我地係教徒, 不過 ...

未呀,我打算比佢返k1,
因為我自己揍,我老公都係基督教,不過我唔係...

大宅

原文章由 jenniferbb 於 08-8-3 15:55 發表

hello你好,我住天水圍...村屋嫁,
不過英藝成日轉老師wor...

我同老公未結婚之前都住天水圍村屋嫁.
上章圍果邊

係咩?成日轉老師的嗎?我唔知呀!!哈哈~

不過我同我女早前上了元朗英藝四堂的PLAYGROUP

覺得都幾好啊.佢地活動式教學.兩文三語加遊戲教學BB好易吸收.

不過真正返學KI係點,就唔知哪~

洋房

hi, 我幫仔仔報左啟思n1, 唸住讀一年之後轉萊茵, 英藝playgroup我之前都有同仔仔返過, 不過我覺得一般, 可能當時佢太細.......

男爵府

原文章由 平安 於 08-8-4 16:02 發表
你好呀~~

我囝囝今日第 1 日返 N. 1 啦~~元朗珈琳, 都唔知好唔好, 不過今日第 1 日返學, 囝囝無喊, D老師好似幾OK (遲D唔知呢), 不過到囝囝上 K1時, 都想轉間有基督教背境既, 因為我地係教徒, 不過 ...

未呀,本來想報N1比個囡返住先,但有Dn1又唔就腳,
想報第2D K1但間幼稚園又無n1

男爵府

原文章由 加應子 於 08-8-5 19:00 發表

上章圍果邊

覺得都幾好啊.佢地活動式教學.兩文三語加遊戲教學BB好易吸 ...

我都係,係bk人地打的topic知道,轉老師。。。好多野

男爵府

原文章由 runnyyu 於 08-8-8 20:50 發表
hi, 我幫仔仔報左啟思n1, 唸住讀一年之後轉萊茵, 英藝playgroup我之前都有同仔仔返過, 不過我覺得一般, 可能當時佢太細.......

係呀,playgroup我無比個囡返,有D人講同n1學的野差不多,所以無報

別墅

我個仔而家讀緊英藝n1,8月6號已經開始返學,佢由第1日返學就喊,而家情況就好左少少,但我都諗住k1就轉去元朗比佢讀,始終元朗d小學好過天水圍,我心目中係肖珍,萊茵,真光,生命....

男爵府

原文章由 laishan119 於 08-8-17 19:20 發表
我個仔而家讀緊英藝n1,8月6號已經開始返學,佢由第1日返學就喊,而家情況就好左少少,但我都諗住k1就轉去元朗比佢讀,始終元朗d小學好過天水圍,我心目中係肖珍,萊茵,真光,生命.... ...

咁你E+係讀天水圍英兿?

男爵府

原文章由 加應子 於 08-8-5 19:00 發表

上章圍果邊

覺得都幾好啊.佢地活動式教學.兩文三語加遊戲教學BB好易吸 ...

[email=http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1404728&extra=page%3D1]http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1404728&extra=page%3D1[/email]

大宅

我女女而家都仲係元朗英藝返緊N1,
佢返得好開心呀!假期都話要返~
不過我打算轉去ST.LORRAINE讀K1!
因為覺得英藝真係只顧錢......
以無學卷之下...一些基本野都攪唔好,就真係唔OK!
PS:純粹個人意見,真係讀過一段日子至知

原帖由 jenniferbb 於 08-9-12 17:33 發表

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1404728&extra=page%3D1]http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1404728&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至