自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

梁洛施 搽屍油拜鬼仔
事業起飛兼迷住富豪

06年獲英皇提前解凍接拍《盜墓迷城3》晉身國際的梁洛施(Isabella),期間沈迷拍拖的劣根性又再度浮現,與“世界超級王老五”李澤楷打得火熱,更公然毀約被公司控告。
上月中Isabella在洛杉矶宣傳《盜》片時更有三大護法跟身,排場淩駕衆主角,兩年間Isabella之所以能如玩魔術般否極泰來,原來幕後有一位擅于作法施降、法號爲硝安的澳門法師作軍師,本刊走訪這位高人時,他承認曾爲Isabella以鬼仔油改運及下情降,成功令她事業起飛兼迷住富豪,更斷言她半年內必打回原形兼招惡報。

梁洛施自本年三月與城中巨富李澤楷傳出绯聞後,即棄港轉戰好萊塢,拍戲進修英文之余還學做闊太,生活不知幾充實。之不過,有人在美國發緊豪門夢,在香港的小小超日前被踢爆與一名女子十指緊扣。戀情告急,難怪甚少講感情事的梁洛施,趁幫電影做宣傳時忍不住越洋發表“愛的宣言”啦!
今年20歲的梁洛施(Isabella),三月時被指與年長21年的李澤楷關系友好後,雖然當事人一直沒有爲绯聞作任何回應,不過早前Isabella卻突然打破緘默,坦言自己接受忘年戀。

愛的宣言

一直對感情事封口的Isabella,早前于美國宣傳電影《盜墓迷城3》時接受有線娛樂新聞台訪問,談到忘年戀的話題,Isabella大方表示:“我覺得年齡並不是問題,只要大家深愛對方就無所謂。”大有越洋傳情之嫌。

自與香港巨富的绯聞傳出後,Isabella從未作過回應,今次突然發表“愛的宣言”認真離奇,據知有人態度一百八十度轉變,不避嫌越洋施媚功,全因忘年戀情告急,豪門夢隨時紮醒,惟有急急出招箍煲。

大宅

好媽媽勳章

嘩!攪到好激喎!
快樂可人兒
:-DResults:

大宅

The photos were so fake!!

公爵府

叫佢幫"李生"搽油好過啦~

禁止訪問

男爵府

我都覺得可信度低.
有心去落降頭又點會特登影相留証據
個法師唔知収左英皇幾多錢呢:;pppp:
英皇真係好黑人憎LAW.為報仇乜都可以亂UP一餐....嚟D邪降綁仔相好核突呀.實在太令人不安:;pppp:

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

wa, 係咪堅呀! 咁後生就識呢d嘢!

大宅

邊有可能會公開張相先.........

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

好難相信...

但解釋唔到......
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

原來係楊生旗下本東地,怪不得作到佢咁衰啦~

子爵府

可信性好低囉...

禁止訪問

回覆 #1 冬兒.. 的文章

子爵府

如果佢真係作法。。不如落X先生同X小姐啦
佢地嘈緊D合約問題。。攪到佢日日接唔到JOB做。。

水晶宮

同埋後生女怕且都唔會玩埋信埋呢D野卦...梁小姐七老八十我或者都信,佢廿歲女會信埋做埋呢D野,,,真係好難迫自己信係真囉!梁小姐係玩都玩D現代D既野啦!例如參加乜乜外星人協會(叫UFO黎擄走小小超之類)...咁或者我都俾吓面信信地咁既...

個神棍恃住同過下梁小姐影過相,出黎呃飯食賣廣告咋下話.... 咪玩啦~~~

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 冬兒.. 於 08-8-5 23:39 發表
可信性好低囉...
agree!! I don't think she would take so many photos, if she really 落降頭 to someone, must be reporter's story:;pppp:

男爵府

原文章由 冬兒.. 於 08-8-5 23:49 發表
如果佢真係作法。。不如落X先生同X小姐啦
佢地嘈緊D合約問題。。攪到佢日日接唔到JOB做。。

係喎!個法師咁勁,點解嬌姐唔搵佢作法轉運?

子爵府

依D所謂既師父。。。廟街最多。。
見到D明星就走去同人影合照。
以後話D明星搵佢地睇相呀。。
你估真係個個蘇師父呀。。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔知真定假.
不過 d 相好假囉~~~

大宅

原文章由 摩登姑娘 於 08-8-5 22:49 發表
叫佢幫"李生"搽油好過啦~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔太信佢會咁做,比(英王)屈多~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

首頁

尾頁

跳至