自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

多謝大家的讚賞。

其實各位父母的子女都很可愛,希望大家都能有個美好回憶。

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

ho duck yi ar !!!
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

dj910740,

係呀! 佢媽媽話我知, 佢都係第一次拍野咋, 所以佢媽媽都有D驚個囝掂唔掂, 到最後都掂左, 真係好勁呀!最衰佢唔係BK媽媽, 我囡很鍾意同佢囝囝玩呀! 你有無佢的聯絡方法呀? 你囡囡都是第一次拍野嗎?

原文章由 dj910740 於 08-8-6 23:06 發表
10022004,

佢地攪到3點幾,係咁算快呀!我哋都拍到11:30pm,跟住又要轉景又要打燈,我估都要成12點鬆D才開始拍。果個男仔真係好勁,整日都係補眠了兩個鐘左右。 ...

複式洋房

原文章由 10022004 於 08-8-7 11:10 發表
dj910740,

係呀! 佢媽媽話我知, 佢都係第一次拍野咋, 所以佢媽媽都有D驚個囝掂唔掂, 到最後都掂左, 真係好勁呀!最衰佢唔係BK媽媽, 我囡很鍾意同佢囝囝玩呀! 你有無佢的聯絡方法呀? 你囡囡都是第一次拍野嗎?

...

我囡囡都很鍾意同佢囝囝玩呀! 我囡囡都是第一次拍呀! 當我知要怎樣拍時,我都好驚個囡唔掂,你都見佢拍到中途都已經開始唔掂,唔肯扮打"哈痴",我果時已打定輸數準備回家,因佢已經開始發脾氣,好在剛剛放飯,才能拍得完,拍到最後囡囡已經頂唔順,攞住支奶想訓覺,所以我拍完就即刻走了,我都忘記左問佢攞電話,可唔可以問angela呀?

男爵府

hello,暴龍仔現在日日都係屋企看自己個廣告,係度扮拍個日既情節。
我們個日1430去到,大約1700開始正式拍,拍到0030左右先走得,坐的士無耐他就訓到好似「暈」左。
拍既過程都好開心,多謝所有工作人員,尤其係Angela姐姐同做戲服個個姐姐。
我覺得好有紀念價值,我亦都會幫仔仔好好留念。

[ 本文章最後由 let_itbeeee 於 08-8-8 10:15 編輯 ]

大宅

講真, 以咁細個小朋友"哈痴"都幾難扮架, 你囡囡好西利架喇! 最後導演都收貨. 所以我地咪可以快d回家囉! 多得你囡囡合作咋! 其實拍野都幾好玩架! 我囡囡就好鍾意, 所以如果有人找她的時候, 我多數都應承, 除非要返學及課外活動啦! 你見我做back up都肯, 就知啦! hahaha...俾佢拍野, 可以見到多d唔同的人, 等佢又無咁怕羞, 同埋拍一個shot, 背後d哥哥姐姐有好多野做架, 所以佢都知道做野好鬼辛苦. 你會唔會再俾囡囡拍野呢?

一陣我試下打俾angela先, 叫佢問下果位家長肯唔肯, 如果ok, 我地3家人一齊出來玩呀! 但佢地好似住屯門架! 我就係長沙灣, 你呢?

原文章由 dj910740 於 08-8-7 12:03 發表

我囡囡都很鍾意同佢囝囝玩呀! 我囡囡都是第一次拍呀! 當我知要怎樣拍時,我都好驚個囡唔掂,你都見佢拍到中途都已經開始唔掂,唔肯扮打"哈痴",我果時已打定輸數準備回家,因佢已經開始發脾氣,好在剛剛放飯,才能拍得完,拍到最後 ...

大宅

妳囡囡好cute!!!

水晶宮

好媽媽勳章

好可愛呀
如果我女有咁肥就好啦

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

畀面勳章

你囡囡好可愛呀

原文章由 dj910740 於 08-8-6 12:00 AM 發表
我囡囡參加了之前"找小孩拍奶粉廣告"的casting而所拍的廣告,原來拍一段廣告都唔容易,需要很多人們的幫手,藉此很感謝
Angela姐姐及各位幕前幕後的工作人員。

請大家細心欣賞以下五段廣告片:

http://www.friso.com.hk/c ...

複式洋房

回覆 #66 10022004 的文章

我會再俾囡囡參與,因好似你所講咁,俾佢拍野, 可以見到多d唔同的人, 等佢又無咁怕羞, 學野都會好d。你囡囡幾多歲呀?我估5歲左右啦!

你試下打俾angela問下先, 若能我地3家人一齊出來玩就好呀! 而我住馬鞍山。

複式洋房

回覆 #65 let_itbeeee 的文章

hello,我囡囡都係咁呀!時常做番美人魚坐姿,同埋一起身就要再睇番自己個廣告。到tv播其他人個廣告,就問我點解冇我份又要再睇番自己個廣告。

嘩!你都拍左好耐啊!
我囡囡都好似你囝囝一樣,坐車無耐佢都訓到好似「暈」左,抱佢返到屋企都唔知。但因佢個頭噴了定形水,唯有喊住洗頭同身。

Angela話會有番個廣告copy俾我,你有冇呀!收到未呀!我未收到呀!

大宅

hehe, 你估錯左喇! 我囡囡3歲幾, 10月就4歲喇! 我剛剛打左俾ANGELA喇, 佢話問問果位媽咪先, 方便的話, 就叫果位媽咪打俾我喎. 我地等等啦!

原文章由 dj910740 於 08-8-8 13:44 發表
我會再俾囡囡參與,因好似你所講咁,俾佢拍野, 可以見到多d唔同的人, 等佢又無咁怕羞, 學野都會好d。你囡囡幾多歲呀?我估5歲左右啦!

你試下打俾angela問下先, 若能我地3家人一齊出來玩就好呀! 而我住馬鞍山。 ...

複式洋房

好可愛~
仔仔既游泳學習日誌,得閒去參觀下啦! (已經辛苦地update左十堂喇)
http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=1414017

男爵府

dj910740,
Kobe拍「小暴龍」同「小八爪魚」,所以拍左甘耐。
係呀!Angela姐姐冇同我講有copy呀!!!我都好想要,等我試下問下她先。

大宅

我有響電視睇到呀,
好靚女呀
又CUTE
笑得又甜
做得好好呀~
好叻叻呀~~

複式洋房

回覆 #75 let_itbeeee 的文章

咁你問下Angela有冇!但唔知幾時有呢!有的話記得話我知呀!

但「小暴龍」同「小八爪魚」好似唔似樣的,等我再睇下先。

複式洋房

Thank you 大家的讚賞。

別墅

好可愛呀~

男爵府

個個咁可愛既女,原來係你個女

佢真係好可愛呀

首頁

尾頁

跳至