跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我見大家d相有比BB著過頭背心和短袖, 我一直到而家都係比長袖和尚, 和露出兩隻腳. 我見呢排好熱, 想比短袖衫佢著, 但是過頭穿怕整到佢請問大家而家比乜嘢衫BB著?

別墅

原文章由 mwh 於 08-8-14 10:28 發表
我見大家d相有比BB著過頭背心和短袖, 我一直到而家都係比長袖和尚, 和露出兩隻腳. 我見呢排好熱, 想比短袖衫佢著, 但是過頭穿怕整到佢請問大家而家比乜嘢衫BB著? ...

我呀囡滿月之後我就比短袖過頭"粒"露大睥既衫佢著, 抱又方便, 掃風都易d呀, 唔使成日拉返件衫嘛!至於背心我都未比過呀囡著, 因為成日開冷氣!嘻!

大宅

回覆 #1 mwh 的文章

我日間比囡囡著短袖連身衫(可以露出脾仔,但在pet pet有鈕扣款),係可以由pet pet向上穿.在mothercare買..(個領好大)

夜晚著長袖連身衫.

大宅

阿b 著短袖連身衣(過頭粒, 側開鈕或信封領), 大腿露出來的一種. 他極怕熱, 又大汗, 短袖衫都要最少一天換2件呀!

無辦法下現常常給他用吸汗巾, 可少一點換衫嘛!

洋房

我阿b著緊短袖和尚袍, 出街就著"蛤蜊衣".
話時話阿b開始大,早晚天氣又漸漸涼,唔知嚟緊應該買定d咩衫?

子爵府

我阿b著長袖長褲的連身衣,有d可以變成長袍仔,非常方便。(其實bb著左之後,褲管有時會縮左上去膝頭哥,就好似短褲咁)
因為在家全日冷氣,好少著短袖連身衣,出街又只會去商場,又有冷氣。
遲d天氣涼,我準備左長袖包腳連身衣,褲管唔會縮上去。再凍d就著多一件,再加外套。

大宅

日頭著短袖body, 晚上就著長袖和尚袍+薄長褲

大宅

好媽媽勳章

bb係屋企差不多全泠氣,我俾一件和尚底衫+一件短袖既連身衣佢著....o唔ok啊?會唔會多呢?

伯爵府

我都係全日冷氣,但通常都只係同佢著件過頭笠既短袖衫,但會蓋一張毛巾 (日頭),夜晚就再加一張薄被,咁o岩唔o岩呢?

複式洋房

原文章由 irene_the_pooh 於 08-8-26 10:24 發表
我都係全日冷氣,但通常都只係同佢著件過頭笠既短袖衫,但會蓋一張毛巾 (日頭),夜晚就再加一張薄被,咁o岩唔o岩呢?

I am same as your style!!

子爵府

連身衣一件,跟住和Irene 一樣,因為摸'親, BB個身都覺得好熱

pinkpink

原文章由 irene_the_pooh 於 08-8-26 10:24 發表

首頁

尾頁

跳至