自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

唔怪得當時紅衫軍倒扁仲仍然死也不落台,就是怕被抽出這些違法的事.只有說,有時權力真的會令人腐化.

[ 本文章最後由 heilok 於 08-8-18 12:15 編輯 ]

禁止訪問

水晶宮

瑞士銀行戶口有二千幾萬美金存款喎....打跛腳食幾世都得囉

大宅

畀面勳章

咁係咪叫做臭坑出臭草!回想起當初陳水扁剛選出黎,佢講過台灣叻過香港,因為台灣可以由台灣人自己選出自己的總統,而且一定唔會好似國民黨時代咁貪污負敗的政府,估唔到由台灣人選出一個令全台灣人掉面的總統,而且貪污仲貪得衰過國民黨,全家都貪!

原文章由 EVA222 於 08-8-18 12:00 發表

所以有點樣的父母,就會教出點樣的仔女,難為讀咁多書都是非不分同流合污,扁女對仔女再大點,如何交待全家做的好事.:;pppp:

大宅

畀面勳章

咁係咪叫做臭坑出臭草!回想起當初陳水扁剛選出黎,佢講過台灣叻過香港,因為台灣可以由台灣人自己選出自己的總統,而且一定唔會好似國民黨時代咁貪污負敗的政府,估唔到由台灣人選出一個令全台灣人掉面的總統,而且貪污仲貪得衰過國民黨,全家都貪!

原文章由 EVA222 於 08-8-18 12:00 發表

所以有點樣的父母,就會教出點樣的仔女,難為讀咁多書都是非不分同流合污,扁女對仔女再大點,如何交待全家做的好事.:;pppp:

大宅

畀面勳章

男爵府

侯爵府

... 已經係跛嫁 lu wo...

佢地2公婆, 都真係好討厭!!

原文章由 上校車 於 08-8-18 12:19 發表
瑞士銀行戶口有二千幾萬美金存款喎....打跛腳食幾世都得囉

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

成家人仲好乞人憎tin :;pppp: :;pppp: :;pppp:
真係想見佢一獲打佢一獲

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有都有四個字型容佢哋
就係
死到臨頭

珍珠宮

珍珠宮

醒多八個字比呢一家人,
過街老鼠, 人人喊打

侯爵府

其實佢無 la la 走出黎...

認咩呢.... 有人踢爆佢咩?

定真係為左 yim 護佢個仔呀, 女呀果 D 著草?

咁你地估...佢個仔, next week 真係會唔會返去?

珍珠宮

原文章由 RonicaKwok 於 08-8-18 13:24 發表
其實佢無 la la 走出黎...

認咩呢.... 有人踢爆佢咩?

定真係為左 yim 護佢個仔呀, 女呀果 D 著草?

咁你地估...佢個仔, next week 真係會唔會返去?

梗係唔會主動返去啦,
除左本身有引渡協議.....
又或者台灣要脅佢某d野

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我一向都唔鍾意阿扁一家人,最憎阿扁話一路知佢老婆搞啲咁既嘢wor阿扁你係咪男人嚟ar 佢老婆又係鍾意扮病扮可憐,唉 ~ 佢2個天生一對都係不負責任

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係~一家都係咁~

男爵府

抵佢地有今日.
佢個囡好似癲婆一名

水晶宮

陳吳淑珍女仕跛都要著名牌底褲喎, 都話呢二千幾萬美金跛都可以食幾世啦

身為前第一家庭的長女, 她所承受的壓力不為外人道, 撇開佢父母貪, 老公貪, 老爺貪, 細佬貪, 老公坐監, 要一個人獨力養三個子女, 常被狗仔隊跟, EP 低, 情緒常失控等等, 佢又真係幾慘……….去片

http://hk.youtube.com/watch?v=eGnUIScaw7w

http://hk.youtube.com/watch?v=4hL6uZUxheA

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 上校車 於 08-8-17 16:49 發表
而家越抽越多人出黎, 仔女新抱女婿外父外母舅爺乜水物水.....全部都有牽連

佢女仲大聲夾惡話係民進黨同國民黨迫害佢一家.....好得喎....直情厚顏這個字詞鑲實在額頭 ...

一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

首頁

尾頁

跳至