跳至

首頁
23456...24

尾頁

大宅

醒目開學勳章

有邊個 mami 可以幫手買 12 支 bb 果汁 呀 ?? 唉 ! 我今期真係黑黑地 ! 要咩冇咩 !
琴日去火炭 買和光堂盒裝果汁冇貨呀 ! 淨係得森永玻璃樽咋 !

[ 本文章最後由 必朱 於 08-9-17 12:44 編輯 ]

大宅

醒目開學勳章

係喎 ! 嫲嫲 提我先記得 ! 快D 整紅雞蛋先 !
祝 各 位 928 BABY

舊曆生日 快樂 !

大宅

928 BABY

生日快樂!!

原文章由 必朱 於 08-9-17 01:03 PM 發表

舊曆生日 快樂 !
http://hk.myblog.yahoo.com/tammychan-28

大宅

醒目開學勳章

唉 ! 今期真係 " 踩 c " 黑黑地 !
已經同 disney comfirm 咗 星期六, 有公仔影相, 但同個consultant 講話 English Time 都有人係到 , 佢話公司指引唔可以咁個情況同場 , 所以最後只好放棄 disney 公仔 , 因 english time 的禮品吸引好多 , 但disney 都會送 d 小禮物比我地 !

伯爵府

原文章由 必朱 於 08-9-17 13:03 發表

舊曆生日 快樂 !

必朱

係喎....今日係 BB 舊曆生日喎 !!!

Thank you 提醒 !

mandy

大宅

無所謂啦, 凱詩都好好味.....

原文章由 必朱 於 08-9-17 12:34 發表
已經係凱詩訂咗蛋糕啦 !
不過唔係訂1字立體蛋糕呀, 佢地真係麻麻地, 初初話雜果 $105-110 / 磅2磅送貨 , 跟住話立體要$ 130 / 磅 送貨 + $ 30, 都算啦 ! 點知去到訂原來1字立體蛋糕 , 冇生果面, 全部忌廉花面 , ...

伯爵府

原文章由 必朱 於 08-9-17 13:03 發表

舊曆生日 快樂 !

我今日都整左紅雞蛋.....
思行食左半隻蛋白
一隻蛋黃.....
仲有一少片生日蛋糕

我同自己講....
下年一到中秋後 3日就係亞女舊曆生日
咁都好易記

manson 就係端午節正日
係 2仔最唔會記得....
真係好似對佢唔公平

伯爵府

必朱

唉...忙到家下先得閒 d
星期六既遊戲....好期待 !

咁亞女應該著褲 or 著裙玩呢 !!!

今日已經拿了 : 卡洛培妮既贊助
以12個 BB計, 每人會有 :
2包羊奶 Sample + 1小包羊奶糖 + $5 Coupon

抽獎有另外 :
1] 2罐 400g 羊奶粉
2] 3罐 裝 羊奶糖

必朱, 我明日問埋 English Time 會贊助 d 物比我地
抽獎先. 我估除了每人 1本 big book 故事書之外
應該係有一份 special 禮物係 for 抽獎

即係暫定有 6份禮物 for 抽獎

明日我要好夜才上網, 有事請電聯啦 !

TKS

Mandy

[ 本文章最後由 mansonwai 於 08-9-19 18:46 編輯 ]

大宅

醒目開學勳章

嘩 ! 有咁多禮物呀 !
mandy ! 勁呀 !

希望明天天氣放晴 !

原文章由 mansonwai 於 08-9-18 23:33 發表
必朱

唉...忙到家下先得閒 d
星期六既遊戲....好期待 !

咁亞女應該著褲 or 著裙玩呢 !!!

今日已經拿了 : 卡洛培妮既贊助
以12個 BB計, 每人會有 :
2包羊奶 Sample + 1小包羊奶糖 + $5 Coupon

抽獎有另外 ...

男爵府

熱血勳章

明天見!!

別墅

期待明天, 明天見啦!!!

複式洋房

聽日見喇~ 好緊張呀!
http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

複式洋房

Thanks for your arrangement~~

別墅

we had a good time, thanks all of you! especially thanks for the host.

大宅

醒目開學勳章

有相睇啦 !
www.terrytse.com

複式洋房

今日玩得好開心呀~ 多謝晒必朱媽咪同mansonwai
http://hk.myblog.yahoo.com/kateyychan

複式洋房

We really enjoy the great time with you all this afternoon. Hoping that this is a start. I'm now savoring the photos taken by Terry.

洋房

多謝晒Joyce and Mandy to prepare the birthday party.

大宅

琴日我哋耍得好開心!
多謝 必朱媽咪 & 思行媽咪做攪手!!

多謝 幫我哋影相哥哥( Terry Tes ).
http://hk.myblog.yahoo.com/tammychan-28

大宅

睇番d相,妳地真係玩得好開心,最衰我老公要返工,我一個人攪唔掂小b所以去唔到...
希望下次妳地攪gathering我join到啦...

首頁
23456...24

尾頁

跳至