嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

因為我帶孖b去, 帶片片嘅話就要拎好多野, 唔知係果邊嘅huggies ok唔ok, 如果一樣, 又唔貴, 我想係果邊先買呀!!
大家比d意見吖!! 謝謝!!

大宅

我仔之前用fitti
去那邊買平好多,質地一樣
huggies 同pampers都有,但價錢同質地我不清楚
大型超市如lotus, big c都有售
不過都攞定幾片穩陣d,怕你未必第一時間去超市
便利店好似冇得賣

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我7月去完布吉,只帶左幾片尿片、濕紙巾帶包就黎用晒既,去到先買!
片片平d,質地也ok,我b用開unicharm
原文章由 lily0822 於 08-8-21 18:15 發表
因為我帶孖b去, 帶片片嘅話就要拎好多野, 唔知係果邊嘅huggies ok唔ok, 如果一樣, 又唔貴, 我想係果邊先買呀!!
大家比d意見吖!! 謝謝!!

大宅

好媽媽勳章

好嘢!!!唔使帶得咁辛苦!!!!

謝謝!!!

男爵府

We're just back from Bangkok last weekend. You can buy big packs of Huggies nappies from supermarket/department store, or just you only need a few, you can buy small packs (usually pack of 3 nappies) from Big C or pharmacies.
Also I found the huggies M size nappies are slightly smaller than the HK ones.

首頁

尾頁

跳至