論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

你工人會唔會按摩? 你會額外比錢佢嗎?

我工人見我睇電視, 佢又得閒就會主動同我按摩, 有時會按一至兩小時, 但我媽咪叫我唔好額外'打賞'比佢, 怕做寵壞佢. 只係有時買D佢鍾意嘅食物比佢. 但會唔會太少呢?

大宅

唔好亂打賞,否則工人每做一件事都會博打賞,當沒有時就唔高興.

翡翠宮

wah so good ur maid is~~~ envy~~

大宅

讚下佢啦

我以前返工返到周身攰, 都叫姐姐幫我按幾下, 不過冇你咁嘆, 按成個鐘, 真係羨慕喇~~

複式洋房

嘩...好羨慕啊...我個工人未黎, 都諗緊佢會唔會肯同我按, 因為我成日周身骨痛!

禁止訪問

水晶宮

回覆 #1 cy1203 的文章

最好唔好有錢銀往来, 免起貪念.
做得好可送小禮物

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

原文章由 lormy 於 08-8-25 00:27 發表

我工人係lesbian, 所以我唔會俾佢掂我

話時話,你係咪肯定佢鍾意男人? 佢咁好死幫你按摩, 係唔係乘機抽水咋

佢有3個仔女, 尋日仲同我講佢個女有咗, 佢就嚟做婆婆添. (但佢只有35歲), 咁佢應該唔係lesbian卦......

佢嚟咗1個月, 仲係honey moon, 又見我大住肚都仲要返工, 又有少少腳腫, 咪一邊按, 一邊傾吓計囉.
佢話佢媽咪以前開按摩院, 手勢真係好掂

珍珠宮

哈~ 會唔會佢其實都幫左呀蛇按過架~~ 講笑啫~

不過就算我工人肯, 我都唔會比佢按~ 唔想同佢咁close, 太close, 好多野會落唔到手架!!

大宅

嘩,你地就好啦,我唔敢開口叫呀,只係買左部按摩機咋.
但點都唔及人手舒服既. 唉, 依家膊頭又有d痛添....

原文章由 elmamama 於 08-8-24 23:23 發表
讚下佢啦

我以前返工返到周身攰, 都叫姐姐幫我按幾下, 不過冇你咁嘆, 按成個鐘, 真係羨慕喇~~

禁止訪問

別墅

我都不會同工人咁closed.
我係會同她保持適當距離.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我當時大緊肚, 我以前個工人都會幫我按小腿,
我無俾錢佢, 佢幫我按過幾次後就扮無o左回事囉!

伯爵府

我唔會俾印印按摩,就算佢之前有提議過。

費事同佢有身體接觸,以為可以同我好close,以後似熟賣熟。

工人始終都係工人,佢做好份內事我已經好感激佢。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原文章由 mylulu007 於 08-8-25 16:54 發表
我唔會俾印印按摩,就算佢之前有提議過。

費事同佢有身體接觸,以為可以同我好close,以後似熟賣熟。

工人始終都係工人,佢做好份內事我已經好感激佢。 ...

和我的理念相同,費時以為大家好熟 ~~
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

首頁

尾頁

跳至