夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

係呢度睇得人地有婚外情多,終於琴日發生係我身上,原來係好心痛好無助
佢近期都有好多野同平時好唔同,所以我先開始疑E,我琴日問佢佢唔應,但今日佢無聽我電話,仲到而家都未反..............

大宅

可能事情唔係你想像咁..
你有無問清楚

男爵府

妳要立下最壞打算, PLAN下無左老公可以點做, 儘量唔好俾壞情緒影響自己及家人(難度好高架), 有機會同佢講清楚, 唔好拖當無事.
希望妳活得俾佢好! 亦希望果D不知回頭既C6好快俾D女呃完$就一腳被飛, 想回頭D仔女又唔應佢.

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

原文章由 E@V 於 08-8-27 08:30 發表
可能事情唔係你想像咁..
你有無問清楚

係呀,攪清楚乜野事先啦。

翡翠宮

咁簡單既行為就足以令你咁肯定
原文章由 mtc 於 08-8-27 04:09 發表
係呢度睇得人地有婚外情多,終於琴日發生係我身上,原來係好心痛好無助
佢近期都有好多野同平時好唔同,所以我先開始疑E,我琴日問佢佢唔應,但今日佢無聽我電話,仲到而家都未反.............. ...

男爵府

原文章由 ringoivy 於 08-8-27 11:08 發表
咁簡單既行為就足以令你咁肯定

因為佢呢個星期都3 4點或天光先反,係屋企熜電話,銀行信佢平時有keep 呢排一有信就收入公文袋,上星期佢話ot 但我搵到佢係商場泊車單........

翡翠宮

5~~咁如果真係你有咩打算 你有小朋友嗎
原文章由 mtc 於 08-8-27 15:08 發表

因為佢呢個星期都3 4點或天光先反,係屋企熜電話,銀行信佢平時有keep 呢排一有信就收入公文袋,上星期佢話ot 但我搵到佢係商場泊車單........

大宅

佢有冇比錢你做家用架? 你有冇錢咋手? 如果有錢咋手就唔怕佢做得咩出樣啦! 不過, 你真係要攪清楚點解佢要搵女人, 千其唔好比個女人咁容易搶咗你c6呀. 見招拆招, 呢個男人(c6)性格, 你應該最清楚, 最了解. 記住呀, 要冷靜d, 組織一下, bk sisters 一定會支持你架.

複式洋房

深呼吸...冷靜D,諗清楚佢呢排的舉動,之後再同佢平心靜氣傾下LOR,我好明白你感受,我曾經都試過,勇敢D...

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 mtc 於 08-8-27 15:08 發表

會唔會佢經濟上有問題呢? 被人追數等, 有無上網check下佢電話紀錄? 咁夜返咁佢身上有無香水味, 沐浴露味咁呢??? 冷靜d睇下點先???

侯爵府

原文章由 cy101 於 08-8-27 23:55 發表

會唔會佢經濟上有問題呢? 被人追數等, 有無上網check下佢電話紀錄? 咁夜返咁佢身上有無香水味, 沐浴露味咁呢??? 冷靜d睇下點先???

請問點上網check電話記錄, 請指教?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 jllulu 於 08-8-28 16:20 發表

請問點上網check電話記錄, 請指教?

通常係enter 電話number, password , 如果從未更改過password, 好多時係id number 係password!

大宅

你是否已肯定你老公出面真的有另一個先, 未肯定所有問題都可以講清楚。

大宅

樓主, 妳e+有咩打算呀? 仲有冇其他證據呀?
2個寶貝~雅詠&灝泯

首頁

尾頁

跳至