自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

運動員唔係大哂, 妳江亞傘都唔係大哂:;pppp: :;pppp: :;pppp: ,
連三歲小朋友都識乜野係禮貌啦...:;pppp: :;pppp: :;pppp: .
仲要話反人轉頭, 真係食古不化.

珍珠宮

畀面勳章

原文章由 jlmaz 於 08-9-1 10:04 發表
佢真係食古不化.............果然係野蠻奶奶....
金牌運動員唔大晒...你旺阿姐先大晒囉!!:;pppp:
唔理係咪運動員...對人都應該尊重d 禮貌d呀!!咁簡單ge道理..做左幾廿年人都唔明呀?
係tvb d人先買佢怕要 ...

I absolutely agree with you, she is so impolite :;pppp:

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

阿姐真係食古不化, 失禮死人

水晶宮

更年期...

少奶奶的身份,丫頭的命...

男爵府

老妖荃
連三歲小朋友都識禮貌, 真係食古不化, 失禮死人, 運動員唔係大哂, 你代表香港訪問人地, 都要客氣d先得架, 吾通這就是人大代表風範.
運動員過門都係客, 就算直播時間緊逼咪刪除妳"鬼鏈"個部份囉相信無人反對.免得制造噪音.

大宅

個日咁啱我都有睇到郭晶晶同叫男金牌得主上台個幕, 我覺得身為一個司儀, 佢唔想場面有咁長既冷場, 而咁大型既 show, 好明顯協調都出現問題, 因為無人幫忙帶個男運動員上台, 咁個男運動員唔識現場直播有冷場會係點, 咁唯有阿姐用咪叫佢行快d, 都無可厚非, 咁唔通叫阿姐跑落台帶個男運動員快步咁上台咩, 同埋我睇住電視時, 我都唔覺得阿姐係喝個男運動員吖

我覺得好多人都無睇過個show, 有人批評就跟風去鬧咁囉 (可能我都會俾人鬧 )

男爵府

畀面勳章

妖..亞姐你唔好去c...你就真係唔係大曬喇,你不如早D收皮啦,你又無用,又樣衰,唔想見到你呀..:;pppp: :;pppp:

珍珠宮

我在現場睇架, 要上台d運動員, 通常係場務人員夾住帶去台下, 排隊上台接受訪問, 王先生, 絕對係冇意思上台架, 因為佢冇排隊的, 係有人玩即興, 但唔知點解亞姐咁好火...

[ 本文章最後由 tkkmama 於 08-9-1 11:31 編輯 ]

子爵府

甩左添... 做咩咁好火呀?

公爵府

原文章由 平安 於 08-9-1 11:10 發表
個日咁啱我都有睇到郭晶晶同叫男金牌得主上台個幕, 我覺得身為一個司儀, 佢唔想場面有咁長既冷場, 而咁大型既 show, 好明顯協調都出現問題, 因為無人幫忙帶個男運動員上台, 咁個男運動員唔識現場直播有冷場會係點, ...

無辦法,現在的形勢,真是運動員,不,是金牌大晒:)

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

霍生同煲呔夠行得慢啦! 又唔去話佢哋。:;pppp: 同阿叻一樣咁衰, 成日批評網民, 不尊重民意!

大宅

我有睇呀,我個下都覺得汪小姐係惡左D.....係咁催催催!!
仲有,佢唱歌個時係度指住霍X剛,唔知又有咩意思呢??

大宅

好媽媽勳章

老妖荃
咁人哋行得慢你唔識揾其他人講嘢先咩?你係司儀,應該係你帶住個氣氛,唔係傻更更企響度望實王峰一步一步行上台嘛?你阿姐都識講直播啦,直播係咪要執生呀?依家就直播咗你個冇品樣囉~
仲要講"運動員唔係大哂",真係大言不慚,金牌運動員大匯演呀,唔係運動員係主角,唔通你隻老妖係主角呀?!個個入場都係睇運動員ga啦,仲要問埋啲on9問題,你係阿姐呀,係咪識分輕重呀,一句說話寸足兩個人,幾十歲人仲咁唔識大體,仲要死撐,真係食古不化~

子爵府

好媽媽勳章

霸道得佢,網民即係=人民既聲音呀,咁多人話佢都唔反醒呀

侯爵府

汪明荃又大咩晒呀!!!!!!!!!!!

子爵府

佢以為人地個個叫佢亞姐..就要有佢講無人講呀...
人地對佢客氣只不過尊重長輩唧..家下D佢都咁講野都唔知點教D新人呀..

水晶宮

i doesn't like her from before

伯爵府

好心啦阿姐,衰左就低低地認左佢啦,仲要死撐,賠過不是,平息民憤咪好囖,睇黎佢都唔"lo"得好耐啦

別墅

運動員唔係大晒,但阿姐你都唔係大晒囉:;pppp:
枉你o係娛樂圈咁多年,你自己都識得話係live啦,咁你都識下大體啦,同一句說話你可以用唔同語氣唔同方式演繹架,起碼聽落都無咁難聽啦,而且運動員又唔係藝員,佢地點知咁多喎。 人地尊重你就叫你阿姐囉,咁都麻煩你尊重下自己尊重下別人啦

仲有呀,人地結唔結婚既然唔關你事就咪問埋d咁o既無聊問題啦,我呢d師奶觀眾都唔係好有興趣聽架咋:;pppp:

珊瑚宮

好媽媽勳章

呢隻 " 疴榮荃 " 真係羞家

首頁

尾頁

跳至