自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家小心, (SORRY,相我唔方便登出)

就係呢個賤男人!二零零七年十二月十八日早上大約六點五十五分,我搭「87D」由馬鞍山出旺角返工,呢個賤佬o係耀安上車,上層大把位,佢偏要坐o係我隔離。

佢一開始就將佢個背囊放o係大脾上,佢o既右手就放oo係佢個袋下面,當巴士駛到濱景,我感覺到大脾上方有o的頂住,我即刻望住佢個袋,發覺有少許傾斜o左去我o個邊,我起初以為係佢個袋整到我,但當我垂低頭望近o的落patpat位置,我竟然見到呢個賤佬隻右手o係佢個背囊下面伸o左四隻手指過o黎撩撩o下咁整我呀!我即刻好大力咁將自己個袋隊o係我同佢之間,擋住佢隻淫手,佢o的手指當堂垂返低,佢仲繼續扮睡覺,扮到個頭擰擰,仲笑淫淫!我咁大力用個袋整到佢都無反應,肯定唔係真啦!我真係嬲到爆,勁想鬧佢,既然佢扮睡覺,我索性用電話影低佢個賤樣。

唔該幫忙傳開去,唔駛等「87Do既女乘客再受害!佢個「Nikko」粉藍色背囊,又殘又舊,年約五十歲,多白髮,o係太子地鐵站落車。

大宅

其實你 post 佢張相出黎都唔過態, hk有好多呢d咁既賤男, 係車度扮瞓覺, 扮架車好擺, 係咁埃個身埋黎, 又或扮攞手機袋手機咁

cheap 到爆既賤男:;pppp: :;pppp: :;pppp:

侯爵府

我之前在其他FORUM見過宜個賤佬張相!!!!!
不過我覺得個女人應該一手捉住個男人隻手,我相信一定會有人幫佢!!!!

大宅

做乜咁驚post相出黎, 犯事既係佢, 你仲可以報驚添.

男爵府

我都好怕d男人坐係我側邊.

伯爵府

原文章由 平安 於 08-9-1 10:31 發表
其實你 post 佢張相出黎都唔過態, hk有好多呢d咁既賤男, 係車度扮瞓覺, 扮架車好擺, 係咁埃個身埋黎, 又或扮攞手機袋手機咁

cheap 到爆既賤男:;pppp: :;pppp: :;pppp: ...

個賤佬都做得出, 佢個衰樣怕咩俾人見.

大宅

因為當事人唔係我, 所以我唔post 出來.
係呢度都係提提大家, 總之大家都小心d啦, 如果係我,我一定出聲

珍珠宮

好媽媽勳章

上層大把位,點解唔換位者

公爵府

原文章由 小柏媽媽 於 08-9-1 11:20 發表
因為當事人唔係我, 所以我唔post 出來.
係呢度都係提提大家, 總之大家都小心d啦, 如果係我,我一定出聲

agree,
網上的"傳聞"不能盡信,不是自己親身的經驗,不要post相.
個男人的行為很古怪,87d多是3+2座位,若非很多人,正常無理由會坐人隔離(3座位通常會坐一頭一尾).如果是我,一見個男子坐隔離,一定立刻換位.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

首頁

尾頁

跳至